Kropp och själ

leslita.blogg.se

Om filminspelningen

Publicerad 2011-03-15 14:03:30 i Modell & Statistjobb,

Hej kära läsare, jag är jätte trött då jag kom hem efter ett i natt och var på föreläsning i morses. Men jag ska ändå vara så snäll och berätta om statistjobbet som jag var på i går.

Filmlance

Om filmerna: Det är 5 stycken filmer som spelas in samtidigt utifrån 10böcker. Handlar om 6 stycken kriminaltekniker som är med i A-gruppen. Svensk polisfilm. Det är Arne Dahls böcker som blir film, de kommer att gå på Svt och femte boken "Det största vattnet" kommer att gå på bio. Och det var den som jag var med i.

Scenen som jag var med i var när två ur A-gruppen gifte sig. Brudgummen är Chilenare, så jag spelade hans släktning. Jag var med i flera scener.

  • Mingel med champange medan vi skulle kolla på det nygiftaparets första vals.
  • Dansscen där jag och en latinokille dansade salsa till Jazzmusik.
  • Jag och en till tjej (chilenare) stod och kollade på en fotografering. Pekade och skrattade.
  • Först skulle vi dansa i bakgrunden, så vi gjorde i några tagningar men sen så knastrade det för mycket i golvet så det blev omgjort till bakgrundsprat vid baren i bakgrunden medan det var dialog emellan brudgummen och kompisen som spelade full.
  • Sista tagningen var också lite dans med "kompisarna" a la disco.

Det svåraste var scenen då jag skulle prata med en kille vid baren. För det var bara vi två som var statister då. Och det var svårt att låtsas att vi pratade, mimade. Vi kom överens om att han skulle börja "berätta något intressant" och jag skulle typ "säga" Jaha! ok, spännande så vad hände sen? okey, ja vad bra... Sen skulle jag prata och så skulle vi skåla och skratta. Hoppas att det blev bra. Det var ialla fall jätte kul verkligen. Det var mycket väntande men jag träffade några trevliga tjejer som jag snabbt blev kompis med och så fick vi god mat.

http://jennyadina.blogg.se/images/2010/magnus-samuelsson_77288822.jpg


Och i pausen pratade jag med Magnus Samuelsson, jäklar vad han är stor jag kände mig så liten bredvid honom. Men han var väldigt trevlig, berättade om filmerna och jag frågade hur det var att göra filmkarriär och han sa att han inte var säker på om han skulle satsa på det utan ville bara testa och se hur det gick. Och så pratade vi Let´s dance och massa annat.

Jag har fått ett till statistjobb som ska spelas in på tisdag nästa vecka :) Det ska bli roligt. Nu ska jag vila lite och ladda inför träningen. 

Skriv gärna en kommentar.


♥Relaterade inlägg: Statistjobb,
♥Mer info: Beck-regissör filmar Arne Dahls deckare, ArneDahl.net,

Kommentarer

Postat av: Estela

Publicerad 2011-03-15 14:53:29

Vilket häftigt jobb. :)

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-03-15 22:16:13

Va spännande att få vara statist!! :D

Här kommer svar på din kommentar på min blogg:

Nä, inte särskilt bra...! Har fått ny medicin för hjärtat som inte heller hjälper! Det känns lite tröstlöst och tar mycket energi från mig...! Men jag har bestämt mig för att fixa det här, så jag jobbar på det!! :D



Jag bodde på Idögränd 2 - vet du vart det ligger? Lägenheten längst ner i hörnan!! Mitt sovrum var det i hörnet ut mot Trollesundsvägen, så om du går förbi så kan du ju titta upp och hälsa från mig!! ;-)

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-03-15 22:18:52

Hmmm... Kom min kommentar med?? Jag kan inte se den nu, men det kanske är nån fördröjning eller att du måste godkänna först??

Om den inte kommit med så kan du läsa min svarskommentar till dig på min blogg!! Ha det!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild