Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pole Art 2011

Publicerad 2011-06-07 22:01:44 i Poledance,

Pole Art 2011

Jag har köpt biljett till Pole Art 2011 som kommer att vara i Helsingfors, Finland i år. Det är långt kvar men platserna går fort. Det är varje pole dansares dröm att kunna gå på det och kanske vara med och tävla någon dag. Pole Art är alltså en internationell tävling i poledance konst. Det är vackert, akrobatiskt och riktigt advancerade trick som görs.

NPS North pole studio i Stockholm är Sveriges första studio och en av nordens största mötesplaser för workshop, utbildningar och liknande. NPS är med och arrangerar Pole Art varje år. På bilden har vi Flore som är lärare i stretch och core på studion. Och hon var vår vikarie för Karolina i går. Stark och vig.

Men det kommer att bli sååå kul! Jag ska åka med Rebecca och Zenia bl.a, vi ska ta båtfärjan och så ska vi bo på hotell och förhoppningsvis ska vi på workshopen som kommer att vara dagen efter tävlingen. I oktober kommer jag att ha utvecklats mycket mer och förhoppningsvis börjat på nivå 4 så det kan bli mer givande. Längtar ♥

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-06-08 07:52:21

Hej! Vad roligt det låter!!! Det kommer nog blir grymt kul. Jo, det kan vara svårt att skilja på magkänslan och det man kan få för sig att man vill. Jag trodde fortfarande för ett år sen att jag ville starta eget med massagen. För det var vad jag tyckte att jag "borde" göra. Hade jag gjort det hade inte jag överlevt! Visst ska man vara realistisk, men förstås till en gräns. För man kan lätt lura sig själv. Hade jag gått på magkänslan när jag jobbade på spa och ålderdomshem då hade jag kanske sluppit gå igenom den tid jag fick göra sen, även om jag idag är glad för den tiden. Jag antar att jag bara vill säga att du ska vara rädd om dig och dina drömmar! Men det där vet du ju så väl ändå :) Kram på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild