Kropp och själ

leslita.blogg.se

Allt känns bra...

Publicerad 2011-01-27 08:00:00 i Psykologi,

När jag känner efter så är allt ganska bra just nu. Hur mitt liv har kommit att bli. Jag är så nöjd och känner för första gången på länge ren lycka. Tacksamhet och glädje. Jag stortrivs i Stockholm. Har ett jobb som jag är ok med. Jobbar när jag känner för. Skickas till nya spa hotell och lär mig saker inom hälsobranchen fortfarande.

Jag träffar nya människor hela tiden och har fått flera kompisar som det verkligen klickar med.
I Grythyttan/ Hällefors var det svårt för att alla personer som jag lyckades bilda en relation med valde att plötsligt hoppa av spa programmet.  Efter femte personen i rad som "lämnat" mig så blev allt så ytligt till slut hehe. Sedan var staden så deprimerande, fanns ingenting att göra och det kändes som att alla bara ville dricka sig fulla. Tröttnade ganska snabbt och höll mig till min dansgrupp som gav mig mycket mer.

Och just nu går jag i två dansgrupper och jag älskar det. De kompletterar varandra med akrobatik och rörelseglädje. Människorna är jättetrevliga och efter bara 2-3 träningar så har man en ny kompis som man kan hitta på saker med utanför danslokalerna.

leslita.blogg.se
Ett glädjehopp, bilden togs okt-10.

Jag kom vidare till Journalistik B och termin 2, känns underbart. Visserligen har jag en tenta efter mig parallellt men jag är så motiverad nu för journalist är det jag vill bli. Så det är bara att kämpa och ha rätt attityd.

Sedan mår alla i min familj bra, min lillebror ska börja gymnasiet och föräldrarna ska sälja huset och flytta in till staden (Trollhättan). Slipper jag vara isolerad och ha tråkigt när jag hälsar på där. Glad för deras skull. ♥

Det ända jag skulle vilja är att hitta en ny bostad, annars är jag helnöjd med hur allt slutade, eller ska man säga började :) 2011 ska bli mitt år. Allt kommer att gå så bra.


Dagens läxa till er, skriv upp allt som du är nöjd med och tacksam över i ditt liv just nu. Om det är mycket som du inte är nöjd med så skriv upp förslag på lösningar till det, hur du konkret kan göra för att göra livet bättre.

Kommentarer

Postat av: Katariina

Publicerad 2011-01-27 10:17:58

Kollade in samba de Souza och såg dem på Brazilian Day. Synd att terminen precis börjat, det verkar vara ren karnevalssamba och inte med afro som det är i den från Bahia? Som det ser ut nu kommer jag inte ta några mer salsalektioner denna vår.



Jag bor i Stockholm, söder om söder...nära till alla roliga aktiviteter!



Vi kan dela på Spotify men jag vet ärligt talat inte hur man gör! Vet bara att när man är kompisar via FB så får man automatiskt tillgång till kompisars spellistor om de är publika.



Roligt att du är nöjd med ditt liv. Jag ville också bli journalist när jag var yngre men hade inte studielust eller tillräckligt höga betyg för att komma in på JMK.

Postat av: Becca

Publicerad 2011-01-27 10:23:14

Vad härligt att läsa att allt känns bra nu. Jag har sådana dagar ibland också :)



sv: Jodå det går bra. Det är skönt att inte blogga men jag måste läsa alla andras bloggar haha. Men visst saknar jag det. Jag har en bloggpaus pga att jag känner mig övervakad av en jag jobbar hos. Är personlig assistent och jag tycker inte att det är okej att hon ska veta allt jag gör. Ifall man mår lite dåligt någon dag och skriver om det, ja då kan man få ett sms: "kommer du imorgon?". Sånt vill jag inte hålla på med på min fritid. Hur hade du gjort om du var i min situation? Startat en ny blogg, en privat eller kört på som vanligt?

Postat av: Tia

Publicerad 2011-01-27 13:03:05

Bra tips , skönt att du trivs gummna :)

Postat av: zenia

Publicerad 2011-01-27 21:12:58

Åh tack :) det var mitt första uppträdande någonsin så jag kände mig super nervös men jag lyckades komma fyra trots att jag halkade ner från stången. Jag önskar att jag kunde dansa salsa, samba eller ngn annan latino dans men min kropp hänger inte riktigt med. Såg dina videor och du verkar jätte duktig!



Jag tränar också på NPS men jag har inte sett dig där. Vi tränar nog olika dagar, när tränar du?



Sköt om dig

Postat av: Tia

Publicerad 2011-01-27 23:11:30

Jo de går jätte bra inget fusk här inte , tillsatte bars från och med igår bara .

1& halv bars per dag och en "påse" pulver kör ja nu :)

Hittils går de jätte fint är inne på dag 18 nu med cambridge kuren så går super !

Vägde mej i måndags & då hade jag gått ner 4,5 KILO underbart !



7,5 cm på midjan med så kan inte klaga , håller på promenera en massa för att stärka kroppen med så känner mej super duktig .

På lör blir de tjej kväll med små systrarna så då blir de första "maten" på nästan 20 dagar .

Ska hålla mej i skick köpa mörk fin choklad , morötter med kesella& dip och istället för friterad kina mat så blir de stekta räkor eller nått sånt !



Hur går de själv :D ? pussh

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild