Kropp och själ

leslita.blogg.se

3 "donts" inom poledancing

Publicerad 2011-02-26 09:15:10 i Poledance,

Lite halft på skoj. Prenatal poledancing för gravida. Och så har de en skämt video där hon typ ramlar upp och ner på sin "gravida" mage. Se *VIDEON HÄR* Och bara ups its ok, it hapens a lot. :O Men nej om du är gravid så träna inte poledance.

Gravid poledance

Nästa sak är kläder, inte ok. Har du för mycket på dig så glider du och ramlar. Man får inget grepp, det är huden så ger grepp. Så för mycket kläder är inte ok.

www.poleexercise.co.uk/blog

Den tredje bilden är jag faktiskt seriös över. Det är inte ok för barn att träna poledance. Känns inte rätt. Även om poledance absolut inte är porrigt, sexistiskt eller relaterat till stripp. Så tycker jag att man kan träna nått annat om man är så liten som 5-8 år liksom. Jag vet inte kanske är det ok, det är en bra träningsform och roligt. En helt vanlig akrobatisk dans. Svårt att bestäma mig.

Barn tränar pole dancepoledance barn klicka

Haha jag undrar om den här skylten existerar eller om det är fejk, Man får inte göra poledance trick på lyxstolpar, Ajabaja!


Vad tycker ni om pole dance för barn?

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-02-26 16:17:31

Haha! Roligt med skylten! I Namn och Nytt i DN har det ju varit alla möjliga konstiga skyltar, så varför inte! Jag håller med också om att just pole dance kanske inte är den allra mest lämpligaste aktiviteten för barn.



En ett par teskedar äppelcidervinäger smakar faktiskt riktigt gott när man druckit det några gånger och är ett toppensätt att hjälpa kroppen att bli basisk. Även om det är surt utanför kroppen, och även i magsäcken, så avsurar det kroppen.



Vad roligt att du uppskattar tipsen! Jag äskar såna trick själv, men jag förstår om det blir för mycket, så säg bara till i så fall! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild