Kropp och själ

leslita.blogg.se

Natural way- skin care

Publicerad 2011-12-14 09:00:00 i DIY produkter,

Hej jag har hittat en bra youtube kanal med en tjej som ger många bra naturliga skönhetstips. Det gillar vi! Jag har inte hunnit prova detta än men ska definitivt göra det.

Första tipset är hårsprej. Värm upp socker och vatten i en kastrull, häll över i en sprayflaska och låt stå i kylskåp i 20min. Spraya sedan håret i två omgångar så blir det precis som hårsprej.

Andra tipset är bra när man håller på övergå från en kemikaliedeodorant till en naturlig deodorant. Eftersom att då går svettproduktionen i gång extra mycket. Ett sätt som man kan tvätta armhålorna enligt denna tjejen är med vinäger och eller bakpulver blandat med vatten. Bra antiperspirant och tar bort illaluktande doft. Bikarbonat har samma effekt med bakpulver är mildare.



Och ifall man önskar att bli av med den mörka huden under armarna så funkar också vinäger och bakpulver. Sen kan man också använda potatis. Dela en potatis på mitten och gnugga in under armarna några gånger i veckan tills du är nöjd med resultatet.

Vinäger är föresten bra att tvätta ansiktet med om man har orenheter. Lägg vinäger på en blöt bomullsrondell och dutta på T-zonen. Annars är ansiktsångbastu det bästa tipset jag har, häll i lite salt också så blir det ännu bättre!

Vad tror ni? Har ni testat något av detta?



♥Länkar: Recept till Armhålorna, Hårsprej,

Kommentarer

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2011-12-15 21:29:05

Lesly här får du ett tips på den bästa naturliga deon, the 1;) den är från Body shop och märket är Deo Dray med bergsmineraler och oljor. Finns i butiken Body Shop! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild