Kropp och själ

leslita.blogg.se

Havsbadens spa i Grisslehamn

Publicerad 2011-04-05 08:00:00 i Spa & Massage,

Jag har inte hunnit berätta om Spa uppdraget jag var på i helgen, jag jobbade ju på spa i Grisslehamn på ett hotell som ligger precis vid färgeläget. Man kan ligga i bubbelbadet och kolla ut genom de stora fönstren som är från tak till golv och utsikten är fantastisk med vattnet och fartygen. Det var jätte mysigt och alla var så himla trevliga. Syns att man kommit en bit från Stockholm, haha. Jag tog lite bilder i behandlingsrummet som jag arbetade i. "Blåsippan"

Grisslehamns Spa på Havsbaden

Jag jobbade heldag och det brukar ta mycket på krafterna men den här gången var det inte så jobbigt. Tiden gick fort. Jag fick göra lite nya varianter av behandlingar. Två nya lärde jag mig.

Ryggbehandling: där man först skrubbar, torkar bort med varma handdukar och sedan masserar med aromaprodukt.
Topp till tå: Massera rygg och gör en ansiktsbehandling med rengöring, peealing och massage. Medan ansiktsmasken får sitta får kunden arm och hand massage. Och så har man varma handdukar på benen och fötterna hela tiden.

Grisslehamns Spa på Havsbaden
Preparerat för ansiktsbehandling

Grisslehamns Spa på Havsbaden
De använder endast Decleor´s produkter där.


Visst vet jag ju hur man gör en ansiktsbehandling och hur man skrubbar en rygg så det är inte det jag menar när jag säger att jag lärt mig. Utan det är att göra just de spamomenten i samma behandling och i den ordningen. Det är annourlunda hur utbudet av behandlingar är på olika spa. Svårt att förklara men jag hoppas att ni förstår hur jag menar :)

Fler bilder i Behandlingsrummet "Blåsippan"
Grisslehamns Spa på Havsbaden

Grisslehamns Spa på Havsbaden

Har någon varit där? Fick du någon behandling?

♥Relaterade inlägg: Hotell Havsbaden Grisslehamn,
♥Länk: Havsbaden i Grisslehamn,

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2011-04-05 19:25:27

Nä, jag har inte varit där inne. Men jag har varit utanför :-) Så du åker runt till olika spa-ställen och jobbar, eller?



Sv: Nä, jag tror inte jag känner mig sugen på att testa Aloe igen. Jag testar ju nya grejor hela tiden tycker jag :-)) För något år sedan var det Acaidryck och kapslar. Men just nu satsar jag på D-vitamin och suveräna Symbioplex!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild