Kropp och själ

leslita.blogg.se

En förlängning av ditt undermedvetna

Publicerad 2011-04-04 17:35:50 i Andlighet,

Jag köpte en ny pendel på mässan igår, En i mässing, guldfärgad. Jätte fin. Något av de vanligaste hjälpmedlen som jag använder i vardagen är pendel och tarotkorten. I bland i kombination. Vissa nya läsare här kanske inte har hört talas om en pendel men jag har skrivit om det förut. Det är väldigt intressant för den fungerar som en förlägning av ditt undermedvetna. Det plockar fram svaren som du har inom dig.

Den fungerar alltså så att man ställer en fråga och så svarar den genom att göra en rörelse, snurra medsols, motsols, pendla sidoran, diagonalt eller upp och ner. Eller bara stå och skaka i mitten. Betyder oftast "jag vet inte".

Pendelmagi vattumanen

Pendel från vattumanen.se för 100kr



Jag har en ametist pendel. Det är en lila kristall. Men den gillar enkla ja och nej frågor och är inte så bra på att lokalisera platser, till exempel hitta saker. Och nu är jag väldigt sugen på att flytta (fortfarande) och har börjat leta ännu mer aktivt. Så jag läste att man kan pendla över en plats, till exempel en plats och fråga hur energierna är i rummet. Jag har skrivit ut kartor över Stockholm och även sl tunnelbane linjer så jag ska pendla över dem och fråga var jag ska bo. Var kommer jag att trivas? Var finns det en chans att få en lägenhet?


Jag återkommer med svar :)
Vad tror ni om pendling?

♥Sök på pendel & pendelmagi här på bloggen för att läsa mer. Finns annars under kategorin Andlighet. 


Nu ska jag i väg på Spakväll med Forever living, alltså produktvisning i form av en spa kväll. Och ni som har fått inbjudan via Facebook events svara gärna på det så jag vet hur många som kan komma på torsdag.
*KLICKA*

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-04-05 12:00:44

Mina axlar rör sig framåt eller bakåt beroende på om jag tänker på något jag gillar eller inte, och även beroende på vilket beslut som är bäst. Det är mitt sätt att använda intuitionen och det underlättar så i alla mina beslut, eftersom jag var en sån velpotta innan. Jag har hört också att det är samma sak som att använda en pendel, men kroppen har man ju med sig överallt! ;)

Kram

Postat av: Fredrick

Publicerad 2011-04-11 16:18:16

Min pendel tog mig till Västerhaninge idag. Vad gör jag för fel?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild