Kropp och själ

leslita.blogg.se

Yves Rocher

Publicerad 2010-05-15 15:03:40 i smink och hudvård,

För en vecka sen fick jag ett sms att jag har ett paket att hämta från Yves Rocher, tyckte att det var konstigt eftersom att jag inte beställt därifrån. Men idag var jag och hämtade paketet. Det var en gratis gåva.
En nessesär, rengöringsgelé, ansiktskräm, kroppslotion, en mascara och ett litet prov på en "lystergivande dagserum". Trevligt, vet inte om jag ska använda det däremot eftersom att detta märket inte är naturliga produkter men det är ju säkert bra ändå.
Yves Rocher Yves Rocher
Vad skulle du göra om du fick hem ett mystiskt "gåvopaket"? Har någon testat Yves Rocher?

Kommentarer

Postat av: supermom

Publicerad 2010-05-15 18:02:28

Oh vad mycket du har skrivit nu! Jag har lite bråttom nu men får titta in igen sen och läsa allt ordentligt... Måste fråga dig en sak: Måste man vara spaterapeut eller massör för att lära sig hotstone massage och kunna utföra den på kunder?

Jag vill jag vill jag vill...



Har äntligen lyckats övertala min dotter (hon som påminner mig om dig) att hon ska utbilda sig till spaterapeut eller massör... hon har varit tveksam, men nu verkar det som att hon börjar ge med sig... för det är sånt hon vill syssla med! Kram på dig!

Postat av: Majda

Publicerad 2010-05-16 13:03:09

Hej! Förlåt för ett segt svar, har inte hunnit svara!. Man läser allt möjligt faktiskt. Man får hela Kerstin Florians utbidning som innehåller miniansiktsbehandling, scrub och olika kroppsinpackningar. Taktil massage utb, svensk klassisk massage utb. Sj då?



Man få även service kurser och psykologi kurs ja en massa till just spa. Sen som badmästare får man simskola, babysim och minisim ja en massa som jag inte är så intreserad av. Den var på 1.5 år men ska utöks till 2 år. Jag bor nu i Sölvesborg blekinge! Så det är nära till både YStad slatsjöbaden och Ronneby brun! Kram

Postat av: supermom

Publicerad 2010-05-16 22:33:53

Trodde att Yves Rocher använde sig av naturliga produkter... hm... är det inte så de gjorde sig kända när de började för många år sen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild