Kropp och själ

leslita.blogg.se

Läsning!

Publicerad 2010-03-09 09:20:11 i Sett,läst,hört,

Jag beställde lite böcker på bokrean från Adlibris. Nu har jag fått hem dem och bläddrat lite i dem.

Renare kropp och själ med detox


Står väldigt bra om näringsinnehåll i kosten och hur man rensar ut det som inte är bra, står om ayurveda, komplementära terapier, mat och dryck recept och ett program på 3 veckor som renar kroppen. Sedan finns det tester som man ska fylla i och skriva hur det har gått. Boken är lättläst recepten verkar enkla och goda. 
















Massageboken

Den här är jätte bra, ett riktigt bra köp som jag blev nöjd med. Det är mycket om TKM men det uttrycker det inte så utan kallas det bara massage. Det står om zonterapi, meridianer, kroppsläsning m.m Det är riktigt bra bilder i hela boken där dem visar nogrant hur man gör och där dem visar punkter och zoner.









Skönhetsbibeln, bok

Mest för skojs skull. Fullproppat med tips på hur man kan bli "snyggare". Den är uppdelad i 4 rubriker; Grunderna, problem, kropp, hår, ögon/kind/mun och fejk it. Och varje rubrik har flera underkategorier. Boken är väldigt stor med många sidor och mycket bilder. Det kommer att komma ett och annat tips här på bloggen när jag har testat :D














Hela dig, pocket

En pocket som kostade 19kr. Kostråd, recept, träningsförslag, motivationstips och mentala övningar. Finns även ett 8 veckors program. boken hela dig innhåller tester och sidor som man ska fylla i för att enklare följa upp sin livsstil och bryta gammla vanor samt bygga upp nya bra vanor.







Jag är nöjd med mina köp och tycker att dem verkar väldigt bra!
Har ni handlat något på bokrean?

*Läs gärna tidigare inlägg om bokrean.

Kommentarer

Postat av: Tiia

Publicerad 2010-03-09 20:21:22

Skönhetsbibeln verkade lite rolig :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild