Kropp och själ

leslita.blogg.se

Jobba ombord?

Publicerad 2010-06-15 19:33:20 i Spa & Massage,

Japp nu bor jag i Stockholm Farsta Centrum. Jag har ett stort rum i en två vånings nyrenoverad lägenhet. Köppte en ny garderobs-byrå på Ikea igår som jag byggt ihop och fyllt i. Stor och stadig jag gillar den! Dessutom är det en ny spännande färg, ljus gråbrun. Ni ska få se kort när allt är klart sen.

Idag var jag på jobbintervju. Ja jag har redan ett jobb, men jag tänkte om det inte går bra eftersom att det är nystartat och eller ifall jag helt enkelt vill göra nått annat till slutet av året / årsskiftet. Det är ett jobb som spa/massage terapeut ombord på lyxkryssningar. Ett världsledande företag som anställer på alla möjliga fartyg.

Intervjun började med en informationsföreläsning och sedan var det gruppintervju som gick ut på att var och en skulle gå fram och presentera sig själv och svara på frågor som man får. Sedan var det två praktiskta prov där första var halvkroppsmassage och den andra en ansiktsbehandling. Det var personer som inte hade med sig en "modell" så jag ställde upp och fick alltså en massage och ansiktsbehandling. Tyvärr var hon faktiskt inte så duktig men det var ändå skönt efteråt i alla fall. Och till sist var det ett teoretiskt prov om hälsa/massage och anatomi. Ganska enkelt prov tyckte jag. Det ända annorlunda var tt allt var på Engelska eftersom att det är internationellt så jag har pratat och skrivit på engelska hela dagen idag.

Massage

Någon som jobbar som spa terapeut? Möjligtvis i Sthlm? Har någon jobbat ombord inom wellness?

Relevanta tidigare inlägg: Intervju ang jobb ombord,

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-06-16 08:31:19

Hej! Kul att du bor i Farsta. Jag bor i Haninge, är inte alls långt därifrån. Hoppas det går bra med nya jobbet och lägenheten! Kram Maria

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild