Kropp och själ

leslita.blogg.se

Nöjda kunder på Selma

Publicerad 2010-12-13 12:36:17 i Spa & Massage,

I går jobbade jag på Selma city spa. Hade heldag från 9-19 ungefär så det var en hel del kunder. Jag fick göra flera behandlingar som jag inte gjort förut på selma. Till exempel fick jag göra en

"Body exfoilation for Men" som är en kroppsskrubb. Man skulle blanda skrubben själv med hjälp av sant, aromacreme och vatten. Sedan skrubbas han helkropp och får duscha. Efter duchen så torkade jag honom och så avslutas behandlingen med en massage insmorning av body lotion. Behandlingen är bra för blodcirkulationen och så rengör man huden så att alla döda hudceller skrubbas bort. En väldigt bra behandling inan resan för at få en jämnare solbränna. Och så får man mjuk och len hy!

selma city spa

Den andra nya behandlingen som jag fick göra var en "Hands for men" som var väldigt spännande. Jag fick sitta vid manikyrbordet och så lades hans händer i ett parafinbad.

Sedan fick jag göra de vanliga behandlingarna som var en 75 minuters "aroma massage", och "Fet so sweet" som är fotbehandling och flera klassiska massager.

Yes det var min dag i går nu ska jag återgå till studierna, slutar 16.00 i dag.
Hade så bra!

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-12-13 12:47:18

Hej! Jag kom på en sak, vet du när vårterminen börjar? Jag har inte fått något datum, men jag tänkte att höstterminen brukar väl fortsätta en bit in i januari? Eller? Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild