Kropp och själ

leslita.blogg.se

Epilator utvärdering

Publicerad 2010-12-29 14:42:27 i smink och hudvård,

Ja nu på mellandagarna så har jag testat mina julklappar som jag ska berätta lite om.

Det första är min Epilator som jag fick. Det är en Panasonic ES-WD42-G. Den är vattentät så man kan smörja in benen med raklödder eller tvål om man vill. Även lätt att rengöra med borste som man får med. Den är laddningsbar och tar ca 20 minuter att ladda och håller då i ca 1 timma.

Tillbehören som medföljer är tre munstycken och två huvuden. Ett litet munstycke för axila och bkinilinje, en nybörjar munstycke och en helöppen för stora ytor. Sedan får man även ett huvud som är en elektronisk fil. Den snurrar och fungerar som en slipning för fötterna. 

ES-WD42-G WET/DRY-epilator



Yes jag har testat alla delar och är väldigt nöjd. Nybörjarmunstycket använde jag på underbenen och låren. Den tar alla hårstrån oavsett längd. Den kan även rycka jättekorta näst intill stubb. Epilatorn är lättanvänd och bekväm att hålla i. Den minsta munstycket testade ja i axila, det var lite svårt att komma åt men jag antar att det behövs lite teknik för att lära sig hantera den.

Fotfilen var grymt bra, den kommer jag att använda mycket. Den tog bort alla hårdnader snabbt och lämnade fötterna mjuka.

Har något testat denna eller någon annan epilator? Vad föredrar ni för hårborttagningsmetod?


♥Länk: Panasonic,     

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-29 16:26:38

Aleister Crowley´s Thoth tarotlek var den första leken jag köpte. Som nybörjarlek var den förstås svår, eftersom den innehåller så mycket symbolik. Men den stora arkanan är otroligt vacker, och jag är glad att jag har den lken. Numera tror jag att den finns på svenska oxå. Det skulle ha passat mig då för 20 år sen när jag köpte den.



Den senaste leken jag köpt är faktiskt "The Halloween Tarot", kanske inte för att spå med...men jag tyckte den var lite rolig.



Jag hade en Epilator för länge sen...men den gjorde svinont att rka benen med. Så härom året när jag behövde en ny så valde jag en vanlig "trimmer". Men jag har kvar min Epilator än...men den är ju inte alls lika tjusig som den du fick.



Kram Lilitha



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild