Kropp och själ

leslita.blogg.se

(Anti) Djurförsöks dagen

Publicerad 2010-04-24 17:33:12 i Djur & Natur,

Idag är det Djurförsöks dagen, fast den borde heta ANTI Djurförsöks dagen. Det är inte ok att behandla djur på det sättet för att få fram produkter till människorna. Vissa tycker att det är ok när det handlar om mediciner som vi måste testa innan. Annars kan ju människorna bli sjukare och få fler symptom av medicinerna. (som om det inte redan vore så). Jag tycker iaf inte att det är ok. Oavsett vad det har för syfte. Man kan forska utan djurförsök!
Djurrättsalliansen ska ha en stor demonstration emot Smittskyddsinstitutet dag i Stockholm. Om du bor där tycker jag att du ska vara med och stödja deras jobb och djurens rättigheter. Det kommer vara stort fokus på apor som importeras från Kina. Många dör på vägen och resten dör i laboratoriet.
Djurförsök på apa
Vad tycker ni? Är det ok?


Kommentarer

Postat av: Bögen från Dalarna

Publicerad 2010-04-24 18:14:51

Både ja och nej. Det är hemskt men i ett gott syfte, om du förstår vad jag menar. Men nej, jag är egentligen inte för djurtester.



Och nu blev det invecklat här, haha. Jag har inte varit i/på Biyun-skolan/centret i Bejing och jag vet inte heller vad jag har för obalans.. Alldeles för komplicerat, haha. ;D

Postat av: Eva

Publicerad 2010-04-24 21:37:58

Usch, det är så hemskt det där... Var med i NSMPD för länge sedan. Så man vet ju ungefär vad som händer i djurförsöken. Nu mår jag så dåligt av sånt så jag vill egentligen inte veta vad de utsätter djuren för. Är helt klart EMOT det!



Sv: Nä, jag har inte hittat någon ny lya än. Så det har inte hänt så mycket. Lägenhetspriserna här i Stockholm är liksom skyhöga. Har inte råd att köpa lägenhet där jag vill bo :-(

Postat av: Joline

Publicerad 2010-04-25 14:43:50

Ååh vad arg jag känner mig. Bara av att ansiktutrycket på den stackars apan så förstår man ju att det borde inte vara tillåtet! Helt klart emot djurförsök. Värdesätter djur precis lika mkt som människor.

Postat av: Stacy

Publicerad 2010-04-30 22:19:49

Usch, stackars apa(och alla djur som utsätts för det här) kolla bara på ansiktsuttrycket, detta är inte okej någonstans! nä nu blev jag riktigt ledsen.....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild