Kropp och själ

leslita.blogg.se

SPA Diplom

Publicerad 2009-09-30 13:16:44 i Spa & Massage,

Yes nu har jag gjort alla examinationer i denna kurs första delkurs i TCM. Det gick jätte bra. På den individuella bedömningen sa läraren att, jag har en utmärkt fingerfärdighet och att det syns att jag har tränat på att massera. Hon sa även att jag har ett professionellt förhållnings sätt gentlemot kunden/gästen, jag fick personen att känna sig trygg, gav bra information. Jag såg tydligen säker och avslappnad ut också vilket är bra för att förmedla goda energier till kunden/gästen. Gästen var en elev som precis börjat första året på *SPA-programmet.* Personen var lätt att handskas med, inga klagomål eller krävande extra grejer. Som dem alltid ska ha. Extra filt och du får inte massera fötterna och jag gillar inte den produkten os.v os.v men det slapp jag igår :)

Jag fick även mina Diplom från förra terminen. I Klassisk massage, töjning och strechnings tekniker och ett diplom i Västerländska Spa behandlingar. Så det var jätte roligt. Nu är jag Diplomerad Massör skriftligt också. 

Klicka

Sedan tog jag med En bild på diplom i hårborttagningsmetoden *vax* också. Det är från förra terminen. Igår övade jag faktiskt på vaxning, på mig själv :P bättre försöks person hittar man inte :) Det gick fint.



Skriv någon trevlig kommentar :) Har du varit på SPA någon gång, har du vaxat dig eller kanske fått Massage?

Kommentarer

Postat av: EVELINA

Publicerad 2009-09-30 17:59:55

sv: tack :)

Postat av: Anni

Publicerad 2009-09-30 19:18:02

Kul att du har fått diplom!

Postat av: Elly

Publicerad 2009-09-30 20:19:34

Hejsan (: ja dom är så sköna, och det är så billigt och är nästan som jeans ;D så billigt&bra! höhö.

aa, det är så spännande,. och IZZIE har dött ;o hoppas inte men såg så ut i sista avsnittet?

Vi håller på med ett Projektarbete om barnmisshandel i skolan, så vi ska intervjua lite folk och se vad de tycker om de osv, och filma! hehe :)

Postat av: Ullis

Publicerad 2009-09-30 23:31:20

Ja det tycker jag du ska införskaffa så blir det lite skoj i städstöket. =). Vilket roligt jobb du verkar ha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild