Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pendling Medicinskt

Publicerad 2009-11-26 22:38:57 i Andlighet,

Det finns olika pendeltyper för olika ändamål inom radiestesin. I medicinska sammanhang kan en pendel, exempelvis en bergkristall i en lina, hållas över en persons hud eller persontecken såsom hårlock eller blodspår. Svängningarna förklaras med att pendeln förstärker nerv- och muskelreaktionen som är ett resultat av strålningskänslighet och på detta sätt kan ge tydliga signaler. Pendling används även för att söka finna rätt botemedel till en person.

Passa på att visa en jätte vacker pendel  med en Svart Obsidian och tecknet för Cho Ku Rei inristat. Denna pendeln vill jag ha, den och andra pendlar finns att köpa på lotusblomman.

Visste ni detta om Pendling? Har du en pendel? Vad använder du den till?
Det hade faktiskt inte jag någon aning om men blev inte särskilt förvånad eftersom att under chakra balansering som jag hållt sessioner på så känner ju pendeln av sjukdomliga tillstånd och ger utslag på det.

Relevanta länkar: Fjärilsvingar-pendling, Radiestesin, lotusblomman,

Kommentarer

Postat av: Räven

Publicerad 2009-11-28 00:29:59

Jag har en pendel :) Jättefin, tror den är i aventurin men är inte helt säker. Köpte den i en liten butik i gamla stan i Sthlm som mest säljer smycken och sånt. Såg den i fönstret och drogs rakt till den så det var ingen tvekan om att jag skulle ha den. Väldigt häftigt faktiskt.



Har inte använt den jättemycket men jag ska försöka lära mig fler användningsområden. Satt (nån dag efter jag köpt den bara) och pendlade i en källare, också i gamla stan i sthlm i en loppmarknad typ, där det sägs att det spökar och det legat gamla fängelsehålor. Var intressant :)

Postat av: surtant

Publicerad 2010-02-16 17:57:24

jag har en pendel i bergskristall som jag endast använder till chakrabalansering

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild