SPA mat
Nu är det medvetna köket kursen avklarad. Hade examination på det här om dagen.
Min grupp fick göra röda bönor med äpple och dijon senap.
Och Quinoa sallad med en jätte god dressing gjord på ingefära, chili och citron.
Det är roligt att skolan lär ut hur man kan tänka på mat ur ett hälsoperspektiv och så fick vi skriva en upsatts och göra recept och närings beräkningar på vad vi skulle valt att servera på ett Spa hotell.
Ännu mer lustigt var det att SPA bankens BLOGG precis tagit upp det ämnet att ägarna till olika Spa inte alls prioriterar vad som serveras och att det inte är genom tänkt. Så nu ska vi göra förändring med vårt nya tänk.
Läs konversationen HÄR med Sveriges ända bloggerska som skriver om enbart SPA. Hon är även Jornalist.
Min grupp fick göra röda bönor med äpple och dijon senap.
Och Quinoa sallad med en jätte god dressing gjord på ingefära, chili och citron.
Det är roligt att skolan lär ut hur man kan tänka på mat ur ett hälsoperspektiv och så fick vi skriva en upsatts och göra recept och närings beräkningar på vad vi skulle valt att servera på ett Spa hotell.
Ännu mer lustigt var det att SPA bankens BLOGG precis tagit upp det ämnet att ägarna till olika Spa inte alls prioriterar vad som serveras och att det inte är genom tänkt. Så nu ska vi göra förändring med vårt nya tänk.
Läs konversationen HÄR med Sveriges ända bloggerska som skriver om enbart SPA. Hon är även Jornalist.