Kropp och själ

leslita.blogg.se

Spa behandling a.k.a Nålning!

Publicerad 2009-12-03 12:56:24 i Spa & Massage,

Jag säger bara AJ! Detta är det nyaste inom skönhets"vård".  Dock får det ej användas vid acne eller ömtålig hud och andra allvarliga hudåkommor. Detta är för att infektionsrisken ökar.
Bild 1

Bild 2

Bild 3


Proceduren:

Steg 1: Man börjar med djuprengörning av huden och verktygen är sterila. Ser ut som ett toryrredskap men sägs vara väldigt effektivt. (Bild 1) Man rullar denna i ansiktet och nålarna sticker in i huden och öppnar upp kanaler. Man rullar först vertikalt och sedan horisontellt. Behandlingen är bra emot ärrvävnad, slapp och hyperpigmenterad hud. (Bild 2)
Steg 2: På den nyöppnade huden masserar man in ett speciellt serum som kallas Askorbinsyraserum. Serumet är bra för pigmetförändringar, solskador, slapp hud och stramar upp.
Steg 3: Efteråt lägger man på en sval och skön kollagenmask som lugnar huden och stänger igen. Det ser ni på (Bild 3)

Utvärdering:
"Försökspersonen" från aftonbladet som fick testa och utvärdera denna behandling sa att det gjorde ont, speciellt där man har tunn hud som på överläppen och pannan. Men hennes utvärdering löd att det verkligen var värt det och huden ser frächare ut och pigmentfläckar han "nålats" bort. Hon var på st behandlingar när hon utvärderade resultatet.

"Den som vill vara fin får lida pin"

Jag vet faktiskt inte hade jag haft problemhud och testat allt innan som inte fungerar så hade jag nog hakat på detta också.  Hade ni velat/vågat testa detta? Kanske någon som redan har gjort det?

*Källa: Aftonbladet Nålning,

Kommentarer

Postat av: Anne Hellström

Publicerad 2010-09-28 21:54:18

Tack för att du kommenterar mitt inlägg.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild