Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pur Minerals recension

Publicerad 2014-11-11 12:56:21 i smink och hudvård,

Hejsan nu har jag nästan använt upp mina Pur minerals produkter och tänkte säga vad jag tycker om dem. Jag har använt en mineral foundation i förgen light tan och så köpte jag en solbrun puder som heter mineral glow. 
 
Resultatet
Resultatet blir väldigt fint, det blir jämnt och smälter in i huden ordentligt. Sminket sitter hela dagen. Färgen passar mig perfekt. Jag har nog aldrig hittat någon foundation som är så perfekt matchad. Det syns knappt att man är sminkad. Den lämnar inga spår i linjer eller smulor. 
 
Processen 
Till en början så är foundationen enkel att jobba med men jag blev förvånad över hur fort den torkade. Alla Pur minerals är pressade vilket för mig var ett stort minus. Det var svårt att få fram mycket produkt utan att gnugga med borsten och fylla på ett antal gånger. Pigmentet var väldigt svagt. Men solpudret fick man verkligen ha tålamod och gnugga i produkten och gnugga i huden. Det var jobbigt. Ett annat stort minus med att det är pressade produkter är att den ändå föll isär så jag valde att mosa den helt till pulverform och hälla över i en annan behållare. Kommer få göra samma sak med min foundation.
 
 
Har ni testar Pur Minerals? Vad tyckte ni?
 
Translation: This is a review of Pur mineral foundation nr Light Tan and Mineral Glow. I love the result, it melts in very good on the skin and last all day. The bad thing with this makeup is that the pigment is very bad so you have to have patience and time. Maybe it is because its pressed products? I didn't like that it is pressed because after some weeks they start to fall apart so i had to make it into a puder and put it into another container (black on the picture). The foundation has dried out so i think i will do the same with it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild