Kropp och själ

leslita.blogg.se

Stretching Goals 2014

Publicerad 2014-02-10 08:00:00 i Yoga och stretch,

Hej på er jag har tidigare bloggat om mina vighetsmål, yoga poser som jag vill lära mig. Det var ett av mina nyårslöften 2014. Jag har gjort i ordning lite kollage på en sida som jag hittade så här får ni se BILDER på det jag vill lära mig och bilder på hur långt jag har kommit med min vighet. Vi får se hur det går i dag på gymmet och med min stretch.





FÖR TILLFÄLLET
 Kommentarer på nuläget
Det kanske ser ut som att det går riktigt bra för mig med så är inte fallet, jag har en hel del att jobba med. Speciellt ryggen. Första bilden är målet att nudda med tårna på huvudet. Spagat bilden i mitten är meningen att jag ska göra en backbend men det tar tvärstopp och spagaten har också blivit lite stel. Idag var den dock mycket bättre än den dagen jag tog dessa bilder i januari. Går vi vidare och analyserar så första bilden på nedre raden har jag knapt testat än, jag testade spagat mot en vägg men på min målbild (övre kollagen, fjärde bilden) så är tjejen mellan två väggar och jobbar sig upp på främre väggen. Jag ska testa det nästa gång. Mittenbilden på nedre raden är målet att näsan ska nudda benet som ska vara helt rakt upp. Det ända jag är ganska nöjd med är sista bilden och headstand som gick ganska bra men jag behöver öva srtyrka, teknik och framför allt balans på många av poserna. 
 
Källor m.m
Det finns en video på när jag testar några av poserna. Klicka *HÄR*. Listan nedanför är samma bilder fast med originalkälla. Klicka så öppas bilderna i ett nytt fönster. 
 

Komentera, tipsa, dissa, säg vad du tycker!



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild