Kropp och själ

leslita.blogg.se

Jobbet som journalist

Publicerad 2013-11-27 09:28:00 i Vardag och nöje,

Tänkte berätta lite för er hur det går för mig på jobbet och vad jag egentligen får göra. Jag jobbar på "Bridal Magazine group" som finns i hela Skandinavien.
 
Nordic Bridal Magazine
Jag skriver artiklar för tidningen Nordic Bridal Magazine som är en företagstidning om bröllopsbranschen. I nästa nummer som kommer ut i januari har jag skrivit 12 artiklar som handlar mest om modet kring brudklänningar, olika märken, designers, accessoarer och events som är på gång. Vi är två journalister som har producerat hela tidningen och vi hade 2 veckor på oss. Sedan har vi översättningsteam som översätter våra artiklar och alla texter till Norska, Danska och Finska.
 
Bröllopsmagasinet
Brollöpsmagasinet kommer ut två gånger per år och är ett väldigt tjockt nummer. Till nästa nummer kommer jag att skriva mycket om smycken, vilka trender som finns till 2014, om morgongåvan och hur man sköter om sina smycken på bästa sätt. Jag har också skrivit ett reportage från besöket i butiken, om ni kommer ihåg? Bröllopsmagasinet har mycket längre texter så jag har fått i uppdrag att skriva 6 artiklar/reportage.
 
Brollopsmagasinet.se
Skriver även korta lättsamma artiklar för webben som jag publicerar själv med hjälp av EPiServer. Läs senaste artiklen som jag skev om världens dyraste ringar!! Klicka *HÄR*
 
Fler artiklar på webben som jag har skrivit kan ni läsa här:
 Har ni läst någon av tidningarna? Lämna gärna en kommentar på mitt inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild