Kropp och själ

leslita.blogg.se

Elf make-up

Publicerad 2013-12-16 14:28:00 i smink och hudvård,

 
Hittade en återförsäljare till märket e.l.f. i Göteborg så jag köpte lite nytt för att testa. Jag har tidigare testat nagellacken men de var inte bra alls så jag har inga större förväntningar på dessa, vore kul om det va riktigt bra. Man vet ju aldrig, har hört mycket om e.l.f. Jag köpte en BB cream, concealer och en lip balm i färgen rose. Återkommer med recention.

Har ni testat e.l.f.?  
 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2013-12-16 18:59:06

Jag älskar e.l.f's produkter! Deras Studio och mineralserie är bäst! Det går att beställa mycket på deras hemsida. Mycket billigare och låg fraktkostnad :)

Svar: Hej, roligt att höra. Det kostade bara 45kr st oavsett vad man köpte i affären så det var jättebra tyckte jag. Ska kolla lite på hemsidan ändå. Läppbalsamet som jag köpte känns inte så bra på läpparna, jag får en stickande och svidande känsla så det kanske finns något innehåll som jag är allergisk eller känslig mot? De andra var jag nöjd med iaf.
Tack för ditt tips och sin kommentar. Ha en fin dag!
Leslita

Postat av: Malin/BilboBlueEyes

Publicerad 2013-12-17 08:20:39

Jag har varit sugen på att testa några av ELF produkter, men inte blivit av.
Tack för din kommentar om Bilbo.
Hoppas du får en fin jul! :-)

Svar: Jo jag med så det var ju roligt att jag hittade det i den affären, dock fick jag någon allergi mot läpp balsamet. Stickande känsla så det var synd. Kommer ett inlägg om det snart. Tack detsamma, God Jul.
Leslita

Postat av: evelina

Publicerad 2014-04-22 20:55:13

I vilken affär i gbg är det du hittat elf smink??:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild