Kropp och själ

leslita.blogg.se

Smycken från Crazy Factory

Publicerad 2012-08-22 14:17:00 i Vardag och nöje,

Hej på er! Jag berättade att jag beställde lite smycken och piercingar från Cracy factory. Fick förfrågan om att berätta om mina piercingar så jag passar på att göra det i detta inlägget. I första bilden är det, det stora armbandet som är nytt och ringen är egentligen en tåring men dn var för stor för det.

Sen beställde jag ett halsband som ser ut som en sol, tyckte att det skulle passa eftersom att jag är sol i mitt Maya tecken. Ska testa med ett svart rep om det blir snyggare.
 
Mina piercingar är tungan, naveln och så har jag en dermal anchor på kinden och mina öron är uttöjda 4mm. Örhängena som ni set här är också från samma beställning men jag ska skicka tillbaka de för de passa inte riktigt som jag ville. Beställde ett par till töjningar. Stora Spiraler i ljusrödbrunt trä. De örhängena älskar jag.
 
Vad tycker ni om smyckena?
 
 

Kommentarer

Postat av: Qbrium

Publicerad 2012-08-22 19:20:24

Gud vilka snygga smycken! Jag älskar armbandet :)

Svar: Tack så mycket, ja jag gillar också armbandet :) Finns många fler varianter. kolla på Crazyfactory.com
leslita.blogg.se

Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Publicerad 2012-08-23 07:53:01

Himla snygga. Jag brukar också beställa från crazy factoro, väntar på en beställning just nu. Jag har en likadan spiral i trä till mitt öra, men nu har jag bestämt mig för att töja ett par mm till, upp till 6 är planen. Trä känns så mycket bättre än plast i örat. Tyvärr finns inte träspiralen i 5 mm hos dom, vilket är lite knäppt så jag får använda akryl ett tag tills det läkt. Läste någonstans att man inte skulle ha trä i örat medan det fortfarande är nytöjt - utan vänta ett par veckor.

Svar: Ja vad snyggt, Min plan var att gå upp till 4 mm så nu är jag nöjd. Men det är riktigt snyggt med 6. Frestad haha. Jag läste också att trä inte var bra under töjningsperioden. Det kan lätt bli att smycket fastnar. Akryl glider bättre. Lycka till. Lägg gärna ut bilder så jag kan gå in och kolla sen ;)
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-24 16:06:21

Jättefina! :D

Svar: Tack så mycket :)
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-25 10:13:56

Gillar förresten dina naglar jättemycket! Du är så påhittig med dom. Är de dina egna eller bygger du? :) Kram

Svar: Tack så jättemycket vännen. Har alltid tyckt att det är kul med naglar. Det är mina egna. Alla frågar vad jag har för hemlighet men måste tyvärr säga. INGET. Jag bara har starka naglar som växer snabbt. Lucky me. Designerna gör jag utifrån youtube. Steg för steg videos är jättebra :)
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-26 14:47:46

Åååh så fuskigt! :) Har börjat med sånt silica tillskott nu och tycker dom är lite bättre faktiskt. Hoppas dom får lite längd snart så man kan göra lite kul med dom! :)
Dock helt omöjligt att få de att hålla när man håller på med hästen och så! :)
Kram

Svar: Ja lite grann hehe. Ja det är ju bra, hoppas också att det fungerar. Vore kul. Snygga naglar gör verkligen stor skillnad, men jo förstår att det sliter när du grejar i stallet. Lycka till. Blogga gärna om det. Typ före efter bilder för å se om d funka :) KRAM
leslita.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild