Kropp och själ

leslita.blogg.se

Pole Art var fantastiskt! [video]

Publicerad 2012-08-26 12:49:00 i Poledance,

Pole Art i år var helt underbart att se. Otroligt hur många vackra kraftfulla deltagare som fanns. Alla var unika och bra på sitt eget sätt och jag skulle inte kunna sitta i juryn. Jag tyckte om Natasha Wang, Polina Volchek (fast hon hade för långt intro), Ekaterinas poletango var också rolig. Sen gillade jag Saulo :) Ja det fanns många riktigt bra. Jättesvårt att välja en favorit. Anastasia blev jag lite besviken på. Tycker att hon kunde ha valt fler bendytricks, det är det hon är bra på. Hennes framträdande var bättre förra året.
 
Jag har gjort i ordning en video med både klipp och bilder från igår.
 
 
Ni som var där, vilka framträdanden gillade ni? Var det rätt personer som vann?

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2012-08-27 10:41:35

Jag vad där: min favorit var nog Natasha Wang. Älskar hennes fötter när hon gjorde egyptian grejerna :P

Svar: JA! Det var jättekul när hon gjorde det med fötterna :) Hon var grym. Tycker att hon skulle ha vunnit :-D Synd att vi inte sågs. Tack för din kommentar.
leslita.blogg.se

Postat av: Andrea

Publicerad 2012-08-27 11:39:47

Jag tyckter också om Natascha wang och Polina Volchek, men även Phoenix Kazree och Laurence Hilsum, hade gärna sett någon av dessa i toppen samt Natascha på 1a plats.
kram
/Andrea

Svar: Hej Andrea vad roligt att du kommenterar här. Ja jag tyckte också att Natasha skulle ha vunnit :-D Phoenix gav inget större intryck på mig. Laurence var bra! :) Så ska du träna något i höst?
leslita.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild