Kropp och själ

leslita.blogg.se

Lite poleträning [video]

Publicerad 2012-08-05 12:53:00 i Poledance,

Brassmonkey sitter varje gång nu på ena sidan iaf :) Och vigheten har jag kvar i "cocon" varianten. Kan och SKA bli bättre såklart. Sen testade jag lite handspring med att sparka bakåt (som man inte får hehe), men jag är så nära. Mer träning i dag, hos Lotta. :)
 
 
 
Förresten poledancers, finns det OP nu? Har sett bilder och inchekningar på studion men ehm..?

Kommentarer

Postat av: Tia

Publicerad 2012-08-06 00:33:44

du är såå sjuk, fattar inte hur du klarar av det där bra jobbat! :)

Ah ska dit på lady gaga konserten & stannar helgen ut blir en lång weekend ons-sön nu den 29:e till den 2 september. Hade vart kul att klämma in ett glas vin eller nått tsm då om du var hemma eller vad säger du? :)

Svar: Tack så mycket! Ja det är så roligt så man vill bara bli bättre och bättre =) Lady gaga är grym. Vad kul! Jag ska på PoleArt som är en jättestor poledance tävling. Den är i Sverige i år så det ska bli jättekul. Men jag kan ses den 22-23 eller 28 och framåt =) Kram
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-07 11:02:38

Snyggt! Vill testa brass monkey snart! :P Tycker alla säger olika om handspring. Vissa säger kicka upp och ta de successivt, andra säger lär dig lyfta in i den, och andra att man ska lära sig den från en invert. Klarade handspring med kick upp för ett tag sen men nu när jag varit utan stång går de inte alls. :) Tungt de där.

Svar: Ja gör det. Både brassmonkey och handspring (från golvet) är sådana trick som man behöver öva länge på innan det kommer. Ja det sägs olika också om handspring, våra lärare vill att vi ska sparka åt sidan och sen lära sig den mer kontrollerat innan man sparkar bakåt och "fuskar" sig upp :-P Men det är lite självförtroende bost när man övar och sätter ett trick oavsett hur man kom in eller ur den :P hehe öva på bara. Har du fixat den en gång förut så kommer det oftast tillbaka fortare.
leslita.blogg.se

Postat av: Malin

Publicerad 2012-08-08 09:20:32

Inbillar mig lite att om man väl varit där uppe och balanserat en stund så kanske de är lättare att lära sig kontrollerat sen? Ingen aning:P Men tror inte att något är fel. Folk här kickar ju upp i den och lärarna säger inget. :) Men de är bra för självförtroendet när man väl kommer upp :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild