Kropp och själ

leslita.blogg.se

Shoulder mount [Video]

Publicerad 2011-05-23 20:06:10 i Poledance,



Jag spelade in lite på gårdagens träning. Där ser ni beviset på att jag klarade en shoulder mount. Men jag kommer inte upp varje gång. Sedan lyckades jag göra vridningen från hero till superman, fast jag tog i med handen lite. Men det är ändå framsteg jag har inte vågat vrida innan. Sen är det en knee hold i slutet.

p.s
Jag vet att min hand hamnade lite fel på sista snurren innan shouldermount, jag skulle ta en undergrepp för extra styrka men så behövdes inte det, hehe sen och så blev det bara så... sorry,

I dag gick det också bra på träningen. Jag hade en sån träningsvärk mellan skulderbalden så det gjorde ont i början sen gick det över :) Vi fick lära oss "Jewel". Men jag är fortfarande för stel i axlarna för att det ska se snyggt ut. Men kul var det. Vi gjorde även en koreografi på spinny stång.

Vad tycks om tricken i videon?

Kommentarer

Postat av: Clara

Publicerad 2011-05-23 22:01:33

woho! vilka framsteg! :)

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-05-24 09:42:59

Den elaka servern vill inte fungera :( Får se om det funkar hemma, är nyfiken! :) Trots att jag var där, men jag missade ju din knee hold.

Postat av: VinterVild

Publicerad 2011-05-24 10:55:14

Ingen fara, du är säkert med lite här och var på min video :)



Balettkursen: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Dans-Musik-Teater/Dans/Balett/Stockholm/Balett-Intensiv-N1N2-Emma-Iden-v-28-29/



Ska bli skoj!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild