Kropp och själ

leslita.blogg.se

Övergången

Publicerad 2011-05-20 14:10:49 i Andlighet,

I en värld där inga onda handlingar kan utföras. Både människor och djur kommer att bli vegetarianer. Det kommer inte gå att skada något annat levande. Och som vi vet är allt levande. Från stenar till träd. Vi kommer att kunna kommunicera med djur, väsen, andar och andra planeter mycket enklare. Allt kommer att vara rent. Jorden kommer att vara fri från gifter, sjukdomar och föroreningar som människor orsakat.

Människor kommer att leva längre och vara friska. Det kommer inte att gå att sända ut själviska eller elaka tankar. Ingen kommer att känna behovet av att äga något. Moder jord kommer att må bra och planeten kommer att vara en kärleksfull plats utan krig, svält och lidande...



Men först kommer en övergång att ske. Planeten kommer att rensa ut alla människor som inte är mentalt förberedda. Därför måste vi jobba med vår andliga utveckling. De människor som inte spenderat tid till att "titta inåt" har inte en tillräckligt stark själ för att klara övergången. Vår planet kommer att rensa ut människor med hjälp av naturkatastrofer, översvämningar, vulkanutbrott och jordbävningar är bara början.

Det sägs att 2012 är året då allt kommer att börja. Sakta med säkert kommer vi att märka av stora klimatförändringar. Vi har haft informationen i evigheter. Människor har länge kommunicerat med andra levande varelser. Vi vet, men regeringen håller det hemligt. Vi har länge vetat att detta kommer ske. Vi har länge fortsatt förstöra vår planet. Nu kommer det att slå tillbaka och alla kommer tyvärr inte att klara av det. Övergången...


Vad tror ni? Är det en övergång eller undergång?

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-05-20 17:08:26

Jag hoppas och måste nånstans tro att det är en övergång på väg. Jag märker att jag inte kan "hålla" negativa energier inom mig längre... eller hur ska jag förklara det? KRAM ;)

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-05-20 17:44:08

Sv till Maria: Ja vi hoppas verkligen på att det finns en övergång för annars är mänskligheten och planeten på väg emot sitt slut.



Kanske stämmer det du säger, att det inte går att förtränga på samma sätt som förut. Statistiken visar att fler och fler blir deprimerade och mår dåligt mentalt och det kanske är meningen för att allt fler och fler ska vakan upp och börja jobba med sig själva mentalt och spirituellt.

Postat av: Maria

Publicerad 2011-05-20 18:09:05

Ja, det känns lite som sista chansen. Jag är ju övertygad om att meningen med att jag mådde dåligt var att jag skulle vakna upp. Känns som att jag valde det innan jag kom till jorden. Jag och mamma pratade om att allt fler barn behöver specialhjälp, kanske har det också med saken att göra?

Jo, jag brukar nog känna så ibland. Oftast när jag har för mycket på en gång, så man inte vet vilken ände man ska börja i. Då känns ingenting kul längre. Men det brukar alltid vända till slut. På söndag åker jag på praktik (tänk va fort tiden går!!) men vi får ses när jag kommer hem. Kram och ha det så bra!

Postat av: Anna

Publicerad 2011-05-20 20:31:02

Hej :) tack för din kommentar! Jag var hemma och körde zumba, var tvungen att pröva, det var jätteroligt!! :) Jag vill jobba med barn och ungdomar med psykiska problem, eftersom jag själv har haft erfarenhet av det så kanske jag kan hjälpa andra i samma situation, jag hoppas det i alla fall :)

Ha det så bra du med :)

Postat av: Madelene

Publicerad 2011-05-20 20:51:57

sv; Jo jag gör mitt bästa :)

Men tack detsamma :D



Hoppas att du har haft en bra dag!

Postat av: Kjetil

Publicerad 2011-05-21 02:46:45

Det gjelder å akseptera alt som hender i verden och alt som hender i en selv. For om man inte aksepterar vil man inte klara sig. Så akseptera alt som inte är som du ønsker. For uten aksept kommer man inte igjennom det som kommer at komma... og det kommer at komme mycke, og det kommer et hende endringer fort..

24 november 2011 er datum då mayakalenderen slutar,och innan den datum kommer det at henda mycke på denne jord. Det er det datum då energiene på jorden har nådd sin høyeste bevissthet.. men før det skal det skal alt det gamla renskes ut. og for at det gamla skal kunne renskes ut måsste man akseptera hva som hender.

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-05-21 11:10:48

SV till Kjetil: Hej tack för din kommentar. Du har en väldigt bra poäng där. Allt handlar om att acceptera och låta allt som är meningen att hända få göra det. Jag vet inte om jag tror på det exakta datumet men det kommer att ske väldigt snart.



Ta hand om dig!

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-05-21 11:17:23

Svar till Maria:



Nej det är nog inte sista chansen, om du tror på reinkarnation så har din själ varit i flera kroppar och levande ting. Och många har jobbat med själen och utvecklat den på flera sätt. Du hade bara oturen att personen som hade själen precis innan dig inte riktigt hann klart.



Ja det stämmer nog det att både barn och vuxna behöver hjälp och har vaknat upp.



Ja det är så jag menar. När man har för mycket så blir inget gjort för man vet inte vilken ände man ska börja i. Roligt att din praktik börjar snart! Du kommer att ha såå kul. Publicera artiklarna på bloggen gärna ;) Själv ska jag jobba i dag.



Kram kram

Postat av: Viola Vamp

Publicerad 2011-05-22 01:24:36

Nja, domedagsprofetior och diverse straff för de "syndiga" (eller som i ditt fall: oupplysta) har det siats om i tusentals år.



Jag tror inte alls på det.

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-05-22 12:08:19

Svar till Viola Vamp:



JA det beror på hur man ser det, jag tror mest på en övergång och inte en undergång. Det finns för många onda människor i världen och det kanske behöver rensas ut på rätt sätt. Krig dödar oftast bara oskyldiga.



Någon gång måste nått nytt ske med vår planet, det kan inte fortsätta likadant i evigheter. Tror jag iaf :)



Tack för din kommentar, hade så bra!



Postat av: Sarah

Publicerad 2011-05-23 08:14:14

Jag tror inte något kommer att ske förrän om 1000tals år, om inte mera, då man redan själv är död.

Gubben som pratade om att världen skulle gå under 21 maj 2011 så hade ganska så fel fast han var rätt säker på sin sak. Ingen Plan B sa han att han hade, men nu får han verkligen kalkylera om sina visioner och finna en Plan B.

Om världen inte gick under då, tror inte den göra det 2012 heller.

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-05-23 09:53:58

Svar till Sarah:



Hej, ja så kanske det är. Jag tror inte på en undergång alls, bara att det kommer att ske en utrensning av både människor och byggnader och saker som inte behövs. Kanske tar processen 1000 år så att vi inte märker av det så mycket men det kommer nog att börja snart.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-05-24 08:51:25

Hm.. utrensning, det låter så brutalt. Mina tankar vandrar tillbaka till förintelsen... och det är så svårt att avgöra vem som är god och vem som är ond. Personligen tror jag mer på ett uppvaknande hos fler människor än tidigare :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild