Kropp och själ

leslita.blogg.se

Byggbilder och systemkameror

Publicerad 2011-02-10 14:09:02 i Vardag och nöje,

Jag gillar inte sytemkameror! I alla fall inte när man har sådan press att man ska förstå hur den fungerar på engång, efter bara en föreläsning förra terminen och en snabb repetion denna terminen. Det är alldeles för kort tid. Det lät jätte intressant när hon fotografen föreläste om hur man kunde göra och vissade fina inspirationsbilder. Jag skrev ner utförliga anteckningar och var peppad att få testa allt.

Men sen blev det inte alls bra. Enligt läraren vill säga, jag blev nöjd. Men tydligen var skärpan inställd på fel plats i bilden och jag skulle inte haft blixt på den ena bilden och den andra blev "suddig". Suddig? Var då? tänkte jag. Går det få det bättre än så? Jag tyckte det var jätte tydligt och bra.  Men men...

Iaf var fotouppgiften att vi skulle ta bild på någon i sitt yrke och jag var hos min snickarkompis Glenn och tog bilder när de ställde upp inför ett event. Man skulle välja 6 bilder och här kommer de:














Helt seriöst, vad tycker ni? Är det dugliga bilder?



Ja det här bildarbetet blev i villket fall underkänt, så nu ska jag fortsätta deppa med pasande hemskt snöväder...

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2011-02-10 16:38:06

Det var ju jättefina bilder!! Jag tycker också att det är svårt, är inte alls nöjd med fotouppgiften vi hade. Men men.. kanske blir man bra en dag :) Kram

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2011-02-10 21:30:51

Den med hjärtat är bra! Du får chatta med Natalia hon vet hur man sköter en sån kamera. Verkar klurigt men det är skönt att fota med en systemkamera. heeh efter att jag testat en gång förstår jag varje så många köper den.

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2011-02-10 21:32:20

Den första bilden blev bra oxå ;)

Postat av: Lesly Valencia

Publicerad 2011-02-10 21:35:46

Svar Elisabeth:



Ja tack :) jag tycker också att de blev bra. Läraren tyckte att jag skulle ta en ny ansiktbild/porträtt bara där han syns tydligare. Så jag får fixa det på måndag.



Men jo precis jag får fråga någon som kan fota bra om lite hjälp :) Det är ju faktiskt roligt och blir snyggt med systemkamera om man kan det ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild