Kropp och själ

leslita.blogg.se

Volontär på Pride

Publicerad 2011-08-01 15:40:13 i Vardag och nöje,

Hej alla underbara människor där ute. Jag har anmällt mig som Volontär på pride karnevalen. Som alltså är en HBT vecka här i Sthlm för er som inte vet :)

I dag var jag på informationsmöte i morse och fick träffa lite andra volontärer och alla som jobbar i styrelsen, föreningen året runt som håller i det här. Vi fick info om säkerheten, arbetsuppgifter, regler och hur allt är upplagt i år. Det kommer att vara på Kungsträdgården och vid Sergelstorg som det mesta finns. Nytt för i år är också att det är gratis inträde men om man ändå vill bidra med pengar så kan man köpa ett pridepaket eller skicka smsa pengar o.sv.

Men det känns jättekul att få vara med och hjälpa till och träffa folk. Jag fick även ett kit med massa roliga presenter, t-shirt, väska, armband, fri kryssning och även ett inträdelsepass till alla aktiviteter under veckan.


Bild© Från förra årets parad. Kommer att vara på lördag!

Jag är med i gruppen "sjukvårdare" (undersköterksa står det på mitt passerkort)  
* må 1 aug  19:30-01:30
* ti 2 aug 14:30-20:00
* fr 5 aug 08:00-15:00
* sö 7 aug 16:00-00:00
IDAG är öppningspremiär runt 18-19 tiden. Kom dit! :)

Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-08-01 18:42:37

Oj, är du undersköterska på riktigt eller är det bara tillfälligt under Pride-festivalen? Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara sjukvårdare, jag är alldeles för nojig när det gäller andras blod och åkommor! ;)



Det är bra med mig! Jag har varit på Blidö med Johan och våra föräldrar i helgen. Och badat för första gången på 13 år! Det var spännande och roligt!



Hur är det med dig? Vad har du gjort förutom informationsmöte för Pride?



Kram!

Postat av: papis

Publicerad 2011-08-01 20:04:30

ha så trevligt :)

skulle jobbat med colour of love där nu men jobbade under tennis veckan ist :)

Postat av: Tess

Publicerad 2011-08-02 15:49:48

Å?h vad kul med Pride!

Hoppas du får det fantastiskt! Kram

Postat av: Anneli

Publicerad 2011-08-03 00:57:19

Hej Lesly!! Kul att nån "vågade" kommentera på det här inlägget!!

Självklart får man tycka olika!! Och visst är det så att det finns rätt mycket motstridiga råd!!

Det är alltid allmäntillståndet som avgör vad som behöver göras. Att inte tvinga en febersjuk person att äta är väl mer en rekommendation, för självklart behövs lättsmält energi även vid feber och man bör ju inte gå utan mat för länge! Men med tanke på att man kan klara sig flera månader - eller åtminstone EN månad - utan mat, bara man dricker så tror jag ändå att det tillhör undantagen när man behöver tvinga i någon mat!



Det här med att man kan uppleva det som att man fryser fast man svettas har jag faktiskt ingen egen erfarenhet av, så det kan jag inte kommentera.



Va kul att du träffade Linnéa!! Var det på Pride, eller?? (Svaret fick jag nu när jag läste ditt inlägg...!! :P )Berättade du att vi känner varann? Jag har så där i allmänna ordalag berättat att jag har träffat dig på våra bloggträffar, så hon har hört talas om dig! :D

Visst är vi lika!! :D



Kul att du ska vara volontär på Pride! Enjoy!! :D

Kram kram!!!

Postat av: papis

Publicerad 2011-08-03 08:08:45

va kul :)



ja tennis veckan är i båstad, va nog förr förra helgen ja va där, börja bli gammal ;)

ne men de gick jätte bra, lite dumt bara för vi fick inte komma in på evenemangsområdet så de va ju inte så mkt ställen vi fick va på, men de gick bra ändå tillslut :)

Postat av: Tess

Publicerad 2011-08-03 08:30:36

Haha! Jag är likadan när det gäller utbildningar! :) Jag är ju som sagt också utbildad spa-terapeut och så jobbade jag lite som det vid sidan av mitt vanliga jobb. Sen tröttnade jag och så jobbade jag vidare för att sedan bestämma mig för något annat och sen tröttnade jag osv. Alltså... jag ångrar nada... erfarenhet och att testa saker är ju toppen! :) Man måste ge sig chansen att pröva sig fram här i livet. Det är både utvecklande och roligt! :) Tänk vad många det är som bara tänker "tänk om jag hade..."! :) Jag är alldeles för nyfiken för att låta bli att testa saker!



Hur är det att jobba på pride? Mycket att göra? Kraaam

Postat av: Clara

Publicerad 2011-08-03 11:42:28

va roooligt! jag vill också gå på pride men jag jobbar. Kommer därför inte kunna gå på OP de kommande två veckorna, så då kommer ju klasserna redan ha börjat! men fredagen den 19e kan jag köra! lite långt fram jag vet.. :P men innan dess kommer jag inte kunna :(

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-08-04 13:16:01

Vad härligt med Pride! Önskar jag kunde vara där och kolla läget :) Ha det bra där nere.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild