Kropp och själ

leslita.blogg.se

Dröm - jag skrev om döden

Publicerad 2010-11-19 14:28:45 i Andlighet,

I natt drömde jag att jag var en författare som höll på skriva på en bok. Jag pratade med min rådgivare eller kanske var det hon som skulle ge ut boken. Vi diskuterade kring massa saker i boken. Det var en verklighetsbaserad livsberättelse. Det sista jag kommer ihåg att jag säger konstaterande precis innan jag vaknar är:

"Döden är slutet och slutet är döden"
Och så svarar min rådgivare: "Men tycker du verkligen det, Lesly?"

Det här låg jag kvar och funderade över innan jag gick upp. Jag skulle aldrig påstå något sånt. Att allt bara tar slut efter döden. Och det var det som var så underligt i drömmen att min rådgivare lät förvånad och förstod inte hur det kunne komma från någon "som mig".

Drömmar om döden



Tarotsamlingens tolkan: Kortet med nr 13 är Döden. Enligt taroten så kan det vara positivt. Det betyder att jag har begravt något som känns jobbigt, kan vara något i det förflutna. Jag har släppt taget om något eller rakt ut sagt dödat det.

Frågan är vad? Kan det vara det drömmen vill säga? Tror ni på budskap i drömmar och vad betyder det då om döden kommer på tal?

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-11-19 15:17:10

Spännande! Jag läser om drömmar i min kurs just nu, jag ska föra drömdagbok i en vecka, det ska bli intressant. Kram på dig

Postat av: daydreamer

Publicerad 2010-11-20 18:19:46

jag tror absolut att drömmarna försöker säga något, läser för tillfället en bok om drömmar och drömtydning, det är dock lite knepigt att få grepp om det såhär i början, men jätteintressant, kommer snart börja skriva om drömmar på min blogg. så vid intresse, håll utkik =)

Härlig blogg förresten!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild