Kropp och själ

leslita.blogg.se

Ya compraste el terreno!

Publicerad 2010-06-16 10:35:12 i Mina tankar,

Jag ska berätta om ett kort litet ögonblick. I söndags när vi precis hade flyttat in alla sakerna och pustat ut för dagen så skulle jag och pappa åka och handla något att äta. Precis utanför ingången finns en trappa ner och det regnade så vi skyndade oss. Plötsligt halkar jag och ramlar baklänges pladask på andra trappsteget. Med en blöt bakdel traskar jag vidare, pinsamt värre :(

När vi handlat och kommer tillbaka väntar mamma i mitt nya hem och jag berättar för henne att jag halkat på den blöta marken. Hon skrattar och säger till mig, "Ya compraste el terreno!" Jag tittar fundersamt på henne och säger: Va? Så svarar mamma: Det kommer att gå bra för dig här i Stockholm för om man ramlar precis utanför sitt nya hem så är det ett gott tecken.

It wont fall down


Meningen betyder ordagrant översatt: "Nu har du köpt marken" men man menar alltså att "Nu har du invigt ditt nya liv".

Vet ni någon annan händelse som kan ge tur eller något liknande som man kan tro på?

P.s Snart kommer inlägget alla har väntat på, avslöjandet om mitt nya jobb :)

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-06-16 10:53:01

Va kul att du tycker det!

Jag har ju verkligen fått en chans (jag väljer att se det så) att jobba med mig själv, och jag försöker verkligen ta vara på den! Det är kanske inte lika lätt när man har fullt upp med jobb och allt möjligt, men jag kommer försöka att behålla den här livsstilen även när allt rullar igång igen.

Tycker också vi borde ses nån gång, det vore kul!

Kram Maria

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild