Kropp och själ

leslita.blogg.se

Black Nails med glitter

Publicerad 2010-08-28 10:25:33 i Nail Art Design,

Hej på er! I natt har jag sovit gott, i min egna säng i Sthlm :) Jag laddade över alla bilderna från veckan i Hällefors. Det första jag tänkte visa är mina naglar som jag målade. Visst blev det coolt!? 
Fransk manikyr med svart naglack
Klickbar närbildFransk manikyr med svart naglack NÄRBILD

Gör så här:
Fila önskad form, jag valde ganska rakt med rundade kanter. Dra bak nagelbanden och smörj in med handkräm eller nagelbandsolja. Måla topparna med heltäckande svart naglack. Låt torka ordentligt. Måla sedan silver glitter över det svarta. Och till sista målade jag en lager med genomskinligt naglack över hela nageln. Det ger glans och så håller färgen under längre. Kommer även att ladda upp hur Milla och Tillda målade sina naglar. Det blev också roligt och fint.

♥Kolla in fler naglar som jag målat under kategorin "Nagelvård".

Kommentarer

Postat av: martina victoria kuhse

Publicerad 2010-08-28 13:16:42

hej gullet! jo då, det är bara bra. hur är det med dig?



ja, jag gör mitt bästa .. :) haha. tänkte kolla med dig som verkar vara lite av en expertis inom området. jag har haft spänningsvärk i nacke i flera veckor. vet du vad det kommer sig att jag fått det och försvinner det? kan man göra något för att motverka det. jag är livrädd! men provade faktiskt spikmatta för nacke och det har hjälpt en del men är det något man måste forsätta med och är det något man har livet ut ?



puss på dig!

Postat av: Maria

Publicerad 2010-08-28 13:57:13

Hej! Jag mår lite bättre nu, det är konstigt att det aldrig verkar bryta ut. Ja onsdag eller torsdag blir nog bra, vi kan ju höras i veckan! :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild