Kropp och själ

leslita.blogg.se

Fotografier från Mallorca resan

Publicerad 2010-04-04 21:16:00 i Mallorca 2010,

Hej nu är jag tillbaks, har pluggat, handlat och ätit. Här kommer lite bilder från Resan jag gjorde till Mallorca för att söka jobb och gå på intervjuer. Kan berätta att ena intervjun inte var så jag hade tänkt mig tyvärr, kasst betalt och så ville dem att jag skulle massera och göra behandlingar på barn. Jag vill heldre arbeta på ett stor Spa hotell med många olika kunder. Den andra intervjun jag var på gick bra, jag fick ge en massage och han verkade ganska nöjd. Sedan delade jag ut typ 20 CV på flera spa hotell! Så nu är det bara att vänta på besked ifall dem behöver något.

Det är mest naturbilder eftersom att jag inte gjorde så mycket mer än o promenera runt emellan hotellen :P hehe. Sen var jag på stranden och på Tivoli allra sista dagen. Men jag fick lite färg iaf trots att jag inte låg o sola varje dag ;)
Mallorca
Hotellet i Palma nova, jag bodde där på andra våningen längst till vänster
Mallorca
Utsikt från balkongen, hjärtformad pool
Mallorca
TRISS i katter som låg och solade
Mallorca
Havet
Mallorca
leslita.blogg.se
Ett fint träd i Palma de Mallorca
leslita.blogg.se
Palma de Mallorca
Katedralen gick jag också förbi lite snabbt
Bergstoppar Mallorca
Bergstoppar! Bilden tagen ifrån Peguera
Jätte vacker natur verkligen, tog hur mycket kort som helst. Det är ju även en hobby att fotografera och inte bara stå bakom kameran ;) Visst är jag en duktig fotograf?! :) Sen ville jag bara säga GLAD PÅSK också!

Om

Min profilbild