Ny sittpinne

Titta vad jag har sågat och skruvat och limat ihop! En fin liten sittpinne till Sookie. Jag letade länge efter sådana sittpinnar på ställning som går från golvet för att kunna öva trick med. Men hittade inte i Sverige. Så jag gjorde en ege istället. Fungerar jättebra. Ställde en saltsten i mitten så att den inte välter när hon kommer flygandes och ska landa.Kommentarer
Emelie B

Jätte käcksittpinne! :D

Jag har bara använt stolsryggar när jag tränat hahaha.

Måste verkligen skaffa en ordentlig sitt pinne dock, dom älskar att sitta och kika ut genom fönstret på sådana.Ja, hade vart så skoj o se någon som också har gojjor!

Var på gojträff med Mitire en gång, men var mest äldre människor och det kostade, så la ner det. De flesta man känner med gojor bor så långt bort!Isildur och Anárion har inte ont av att jag tar dom på vingarna, dom har lärt sig bara genom att jag hela tiden tar på dom på helkropp. Ser till och ta på vingar och ben, som dom vänjer sig.Jag lärde Isil att lyfta på vingarna genom att helt enkelt lyfta på hans vingar, sedan ge han en nöt. och repeat! Tillslut fattade han att jag ville att han skulle lyfta på vingarna.

Jag säger "Flax", dock verkar gojorna förstå teckenspråk bättre. Så jag brukar köra både tal och tecken kommando. Fungerar fint!Så när jag äter godis så står han och gör hela sin trix repetoar hahahaha. För att tigga godis..2012-05-29 @ 14:14:26
URL: http://mymitire.blogg.se/
Emma

Super fin. Det Gäller att vara idérik och oftast blir det riktigt bra :) saltsten har vi inte till Gonzo. Kanske någon man skulle ha. Har jag inte ens tänk på.2012-05-29 @ 17:01:26
URL: http://peterssonemma.wordpress.com
Emelie B

Precis, i göteborg, tänkte inte på att den kanske inte är så känd :P Bor ju i gbg.Och ja, isildur är tre år, köpte han först, nere i skåne från uppfödaren.

Anarion fyllde precis 1, köpte honom i stockholm av en som inte kunde ha kvar honom, visade sig att han kom från samma uppfödare i skåne :) Skoj det! Så dom är nästan som bröder haha.

Ja tålamod är verkligen ett måste med gojor.. ojoj. Envisa fåglar haha.Jag är ute efter att träna något roligt, har du hållt på med poledance och luft acro länge?

2012-05-30 @ 21:06:04
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!