Major Mitchell's Cockatoo -Lophochroa leadbeateri

Hej jag har precis skrivit en artikel om papegojor och lärt mig massor med intressant. Tänk att det finns ca 370 papegojarter och att ca 80 arter tyvärr är utrotningshotade. 11 papegojarter har redan dött ut, helt! Vad man vet. När jag skulle hålla i min redovisning så gjorde jag ett bildspel men ett foto på varje papegojart. Kom upp i ca 20 st. Och hittade många jag inte visste fanns. Så jag har skapat en ny kategori som heter "Papegojart listan". Där kommer jag att lada upp alla arter som existerar. Ett evighetsprojekt men väldigt kul!

Först ut är Major Mitchell's Cockatoo -Lophochroa leadbeateri
Major Mitchell's Cockatoo -Lophochroa leadbeateri
http://www.feathert.com/9-08conures/c/mm.jpg


Visst är den fin?
Kommentarer
Emelie B

Ohh, Inka kakaduor är super vackra! Roligt att skriva artikel om gojor!Skoj med trollhättan, börjar bli bekant med området där eftersom jag pluggat på högskolan väst i två år nu :P Men det var ju skoj! Trollhättan är en mysig stad. Förutom att den sportade 2 meter snö förförra vintern (okej kanske överdrev) men är definitivt mildare väder i gbg.2012-05-31 @ 22:25:40
URL: http://mymitire.blogg.se/
Emelie B

Har lagt till dig i mina länkar också föresten! :)

2012-06-01 @ 17:56:27
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!