Sookie och Polly har träffats...

Hej hej nu är jag i Trollhättan! Sookie och Polly kommer inte helt överrens om jag ska vara ärlig. Men det tar väl lite tid. Sookie är inte van med allt folk och ljud. Hon är rädd för maskiner och allt som låter. Och Polly skriker non-stop så Sookie bli ganska trött på honom. Sen så biter Polly på Sookie fötter så hon blir arg och försvarar sig. Problemet är att Sookie är dubbel så stor och stark så hon kan göra mer skada. Och det kommer sluta med att hon är det onda. Fast ingen av dem är oskyldiga precis. Båda bitts och jagar varandra.
Jag hoppas att det blir bättre men klart att vi måste ha tålamod.


Sookie och människor.
Sookie är inte van med människor heller och min mamma vill alltid gosa och klappa och Sookie verkar inte tycka att det är helt ok så jag är rädd att hon ska bita någon i min familj. Hårt. Så att de inte gillar varandra. Jaja jag oroar mig säker bara i onödan. Tålamod tålamod. Det är svårt för Sookie att komma till ett nytt hus med massa folk och dessutom en annan fågel.
Kommentarer
Emelie B

Fåglar har alltid svårt för nya situationer, dom är vanegojor. Men jag tror allt blir bättre om några dagar när hon vant sig. Hoppas hon och Polly kommer bättre överens också. Gojor kan bitas svin hårt, men vad jag lärt mig av mina gojor, så är det sällan dom faktiskt biter varandra. Men människor tuggar dom gärna på.. så den fronten är nog mer chans för tugg på :)

2012-06-09 @ 14:24:57
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!