Sookie i Hemmets veckotidning

Hej, jag berättade att Sookie var med i tidningen som såldes förra månaden (Nr 19.). För er som inte inte hann köpa den kommer här ett kort. Kanske går det läsa om man sparar ner bilden och zoomar in. Annars är det bara roligt att se hur det såg ut och ha sparat här på bloggen!

Hemmets veckotidning

Hemmets veckotidning
Till vänster ser man en liten skymt av Polly! Klicka på kategorin Polly dvärgpapegoja så får ni se vem det är...
Kommentarer
Emelie B

Bra artikel! Och vilken snutt lilla Polly är!En vecka går snabbt! Vad pluggar du? Jag funderade på sommarkurser förra året, men detta året smet det mig ur skallen helt, hoppades in i det sista på sommarjobb. Så ville inte söka kurser om jag nu fick jobb. Vad har du tänkt läsa i sommar?Ja högskolan väst är en superbra skola, jag har då inte mycket att jämföra då Väst är första högskolan jag läser på, men den är fräsh och inte så stor att man tappar bort sig. Och lärare och allt är riktigt trevliga! Iallafall på mitt program :)Nej, det är verkligen inte omöjligt! Trollhättan ligger ju bara 50 minuter bort egentligen!Ja, du får ta och bli fågelskådare helt enkelt, finns så många fascinerande arter. Jag har alltid varit fascinerad av amazoner, men dom är kända för sin hemska könsmognad, så valde att köpa Isildur efter jag var hemma hos en uppfödare av amazoner och kollade på bebisar. Men så hade han en ensam Svarthuving, som var så himla charmig, så sen gick jag hem och läste på allt om den arten och blev helt kääär!

2012-06-02 @ 11:14:09
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!