Snurra runt tricket

Vi övade lite på detta tricket i början av april men det gick inte så bra utan sittpinne. Och på den tiden var hon inte så lydig utan ville mest flyga iväg, haha. Så detta är första gången Sookie övar på "snurra runt" tricket på en sittpinne! Och första gången jag spelar inte det. Första klippet är från i går och det nedre klippet är från i dag. Om du inte orkar se båda så välj det nedersta. Hon var duktigare i dag.

TIPS
Nästa steg är att hålla pekfingret över pinnen så at hon lär sig följa min handrörelse och inte pinnen. Sen såsmåningom kan man ta bort pinnen helt och bara låta henne följa pekfingret.

Steget efter det är att bara peka åt hållet hon ska snurra för att "sätta igång" snurren och inte behöve leda henne hela vägen runt. Slutligen kan man göra en liten cirkelrörelse framför henne med pekfingret och inte runt henne.

Dessa tips har jag hittat i klippet *HÄR* med Truman.
Kommentarer
Emelie B

Duktig Sookie är! jag tänkte aldrig riktigt på att träna med pinne så, klickers prövade jag med Mitire dock, hon kan snurra och "tack tack" lyfta på foten. Men Isildur tränade jag utan något alls. Klickers är riktigt bra dock.aww, föddes halt, stackarn, men bra han har det fint hos din mamma.Marinbiologi låter skoj! med fältstudier och allt! Hoppas kursen är rolig.Jora, tror dom som har hyacint arorna bor uppe i norrland någonstans. Läste för några år sedan om honom. Tror mest han säljer till djurparker och sådant från sin uppfödning, kan inte vara lätt som privatperson att äga sådana.

Hur länge kommer du vara i Trollhättan i sommar?

2012-06-02 @ 22:26:27
URL: http://mymitire.blogg.se/
Emelie B

Ja finns massa sätt att göra på, huvudsaken är ju att man är tålmodig haha. och har massa gott till dom!:D Då lär dom sig ju snabbt som attan.Förstår du blir rastlös om du har inte har några vänner kvar i thn, kan bli lite segt då.

Isildur har fått vara ute, i sele som han hatar. Den är så söndergnagd där fram så jag inte vågar sätta på den mer, för då kommer ett tugg gå igenom och så flyger han iväg. Annars brukar han få vara ute i bur om sommrarna, Anárion har sin första sommar med mig nu, redan försökt selträna honom men han får panik. Vingklipp funderar jag på, men är inget stort fan av det. Speciellt isildur skulle sakna det och förmodligen bli frustrerad om han inte kunde flyga. Anárion e så klumpig, så han kan knappt flyga ändå :P

Ojj oj, campa med gojorna, då blir det liv hahaha

2012-06-03 @ 20:46:37
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!