Snurra runt 2

Hejsan! Jag har övat lite med Sookie på snurra runt tricket. Går fint. Hon har lärt sig att snurra utan pinne! Genom att jag bara visar med fingret :)

Kommentarer
Emelie B

Duktig hon är :D Dom lär sig så snabbt. Sålänge där finns goa frön, så tar det inte lång stund hahaha.

Och tack! Ska bli spännande, hade precis första arbetsdagen idag. Är helt slut, ska nog sätta mig framför tvn med gojorna.



Ja isil och anar brukar näbbfäktas väldigt ofta. Aldrig på allvar så tackolov, även om det kan bli allvar ibland, så anarion hade ett sår på näsan. Men är sällan det händer. Så sålänge dom vänjer sig vid varann, så går det bra. Ett tips kan vara, som jag själv använde mig av, när mina gojor träffades första gången; är att använda trix för att avleda aggression.

T.ex. om man ser att dom är sura på varandra, så kan du t.ex. be Sookie att snurra. för då hamnar fokuset på det. och hon glömmer att hon är sur. Funkade prima på Isildur som var en riktig surputt när jag hämtade hem anarion.

Annars är alltid att ge dom massa gottigt som belöning varje gång dom ses en bra grej, för att visa att den andra gojan innebär något bra och belöning :)



Så får vi hoppas dom slutar nypa varann i fötterna snart :)

2012-06-11 @ 17:22:59
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!