En vacker dag kommer jag...

Jag håller med en kommentar om att papegojor och andra fåglar är uppfödda för att bli husdjur och vet inget annat. Det är inte alls fel att vilja ha en fågel som husdjur. De är ju jättevackra och intelligenta. Människor ger papegojor massvis med stimulans och lär dem saker. Det är en fin relation. När jag är redo ska jag köpa en ny papegoja. För jag saknar att ha en otroligt mycket. Just nu känns det som att försöka ersätta Sookie. Känns inte helt rätt. Och kanske dyker hon upp efter sommaren? Vad gör jag då med två papegojor? Så jag ska vänta ett tag. Kanske ett år eller mer. Tills jag har studerat färdigt och har en lägenhet som jag vet att jag kommer att bo i en längre tid. Då kommer jag återigen ha en papegoja sittandes på min axel. Med glädjetårar i ögonen, inte som nu då jag bara blir ledsen av att tänka på Sookie.
 
En vacker dag...
 
 
Kommentarer
Emelie B

Ja, att skaffa en så nära inpå kan ju vara lite som att man försöker ersätta, men verkar som om du tänker väldigt vettigt kring detta. När du känner dig redo så kommer det kännas fint med den nya gojan.
Visserligen är det nog ingen fara om du hamnar med 2 gojor om Sookie kommer tillbaka, såvida det inte är så två helt olika arter. Dom trivs ju med sällskap :)
Men skoj att höra att du o Polly kommer bättre överens nu, får du gulla lite med honom och hoppas det lättar saknaden lite om än bara pyttelite.

O ja, sniffa goja är det goaste som finns, sålänge dom är rena. Anárion gillar att slänga mat o pellets, lite tidningspapper i vattnet, röra ihop det till en illaluktande gröt och sen bada lite i det. Det luktar inte rosor får jag väll lov att säga :P

2012-07-13 @ 19:36:55
URL: http://mymitire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!