En vacker dag kommer jag...

Jag håller med en kommentar om att papegojor och andra fåglar är uppfödda för att bli husdjur och vet inget annat. Det är inte alls fel att vilja ha en fågel som husdjur. De är ju jättevackra och intelligenta. Människor ger papegojor massvis med stimulans och lär dem saker. Det är en fin relation. När jag är redo ska jag köpa en ny papegoja. För jag saknar att ha en otroligt mycket. Just nu känns det som att försöka ersätta Sookie. Känns inte helt rätt. Och kanske dyker hon upp efter sommaren? Vad gör jag då med två papegojor? Så jag ska vänta ett tag. Kanske ett år eller mer. Tills jag har studerat färdigt och har en lägenhet som jag vet att jag kommer att bo i en längre tid. Då kommer jag återigen ha en papegoja sittandes på min axel. Med glädjetårar i ögonen, inte som nu då jag bara blir ledsen av att tänka på Sookie.
 
En vacker dag...
 
 

Inget nytt

Vi har fortfarande inte hittat Sookie. Det känns jobbigt och hoppet börjar ta slut. Jag kan fortfarande inte sluta undra varför? Är det helt enkelt så att fåglar är olojala och behöver frihet. Vill inte tänka att hon kanske har det bättre nu än med mig. Hon kanske flyger till afrika till hösten och finner andra papegojor. Det är såna kommentarer jag får när någon försöker uppmuntra mig. Fåglar ska inte hållas i bur. Fåglar är inte husdjur. Jag blir bara arg när jag hör det. Samtidigt kanske det finns någon sanning i det. Känner mig kluven.
 
Jag bara ha tillbaka henne. 
Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!