Kl 05:03 sömnlös

Jag saknar henne så otroligt mycket så det gör ont i mig. Det har snart gått tre månader sedan hon försvann. Men det känns som att denna saknaden aldrig kommer att försvinna. Jag vet att jag överdramatiserar allt men det var en sådan stor mental inställning innan jag köpte henne. Jag har velat ha en papegoja sedan jag var en liten flicka. Jag har sparat pengar i år, planerat i år, läst på flera år, förberett mig för att ta hand om en papegoja i resten av mitt liv. Väntat på rätt tillfälle. Sen kom det och det var en önskan som gick i uppfyllelse. Som en mamma på förlossningen. Jag hade ansvar för ett levande liv.
 
Jag förstår fortfarande inte hur detta kunde ske. Jag har gått igenom händelsen så den blev berättad för mig om och om igen. Orkar inte mer, nu släpper jag taget. Befriar mig. Jag gjorde inget fel, jag kunde inte ha gjort något. Det är den enda saningen jag måste förstå.
 
Januari 2012
 
Februari 2012
 
Mars 2012 första gången utanför buren i nya lägenheten
 
April 2012
 
Maj 2012
 
Juni 2012 Tog farväl precis innan jag skulle åka på fältstudiearbete. Blev allra sista gången jag höll i henne.
 
Många vackra stunder. Det har bara varit roligt. Jag älskar dig Sookie.
Kommentarer
Emma

Jag lider så otroligt med dig och varje gång jag går in hör så hoppas jag att hon ska vara tillbaka. Jag som inte ens träffat henne får tårar i ögonen när jag läser :,( hur ska då du känna? Du har absolut inte gjort något fel utan det är bara så att ibland har man världens otur. Har du satt upp lappar etc? Man vet ju inte. Så länge det är varmt så finns ju chansen att hon överlever. Styrkekramar till dig i massor <3

Svar: Ja jag sitter också och hoppas. Men jag tror att det är dags att släppa taget nu. Vi har gjort allt som går. Lappar, polis, tidning, radio, spridit ryktet. Jag hoppas att hon har flugit till ett varmare land där det finns mer mat och kanske andra papegojor. hehe Vill föreställa mig att hon har det bra.
Tack oerhört mycket för dina värmande ord <3
Leslitas papegoja

2012-08-13 @ 16:40:39
URL: http://peterssonemma.wordpress.com
Emelie B

Det är verkligen som du beskriver, man går i väntans tider och är förberedd och sedan lyrisk över sin lilla bebis, sen rycks hon ifrån dig. Inte överdramatiserar du för fem öre. Jag hoppas fortfarande för dig. Håller fortfarande tummarna.

2012-08-18 @ 12:03:06
URL: http://mymitire.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!