Kl 05:03 sömnlös

Jag saknar henne så otroligt mycket så det gör ont i mig. Det har snart gått tre månader sedan hon försvann. Men det känns som att denna saknaden aldrig kommer att försvinna. Jag vet att jag överdramatiserar allt men det var en sådan stor mental inställning innan jag köpte henne. Jag har velat ha en papegoja sedan jag var en liten flicka. Jag har sparat pengar i år, planerat i år, läst på flera år, förberett mig för att ta hand om en papegoja i resten av mitt liv. Väntat på rätt tillfälle. Sen kom det och det var en önskan som gick i uppfyllelse. Som en mamma på förlossningen. Jag hade ansvar för ett levande liv.
 
Jag förstår fortfarande inte hur detta kunde ske. Jag har gått igenom händelsen så den blev berättad för mig om och om igen. Orkar inte mer, nu släpper jag taget. Befriar mig. Jag gjorde inget fel, jag kunde inte ha gjort något. Det är den enda saningen jag måste förstå.
 
Januari 2012
 
Februari 2012
 
Mars 2012 första gången utanför buren i nya lägenheten
 
April 2012
 
Maj 2012
 
Juni 2012 Tog farväl precis innan jag skulle åka på fältstudiearbete. Blev allra sista gången jag höll i henne.
 
Många vackra stunder. Det har bara varit roligt. Jag älskar dig Sookie.
Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!