Missa inte!!

Sookie är med i tidningen den 30 April kommer nyaste numret av Hemmets veckotidning ut!

Övar på att komma flygandes

Har övat lite med Sookie på att hon ska komma när jag säger "kom". Flyga från hand till hand. Första klippet är andra gången vi övade och nedersta klippet är tredje gången vi övade i förrgår.Klicka gärna på helskärm. och lämna en kommentar!

"Kom"

Hej jag har övar massa med Sookie på att flyga från hand till hand. Det fungerade :) Hon kommer på kommandot kom. Om handen är för långt bort så flyger hon dit och om handen är närmare så stiger hon upp. Det är roligt att hon gör framsteg. Jag har spelat in lite som jag tänkte lägga upp men har ingen internet hemma så det får bli om en vecka eller så.  Tills dess bjuder jag på denna bilden som jag tycker blev så fin.Hej då så länge!!


Amazona finschi

Kolla denna papegojrasen! Spännande färger.

http://www.arkive.org/imperial-amazon/amazona-imperialis/image-G22612.html

http://www.arkive.org/imperial-amazon/amazona-imperialis/image-G19578.html

Bilderna är länkade om ni klickar!


Vad tycker ni? Är den fin? Jag tycker den ser lite ond ut hehe :)

Jag håller läser kursen Ekologi nu och ska välja någon vetenskaplig artikel som har med tillämpad ekologi att göra (alltså bevarande eller naturresurshållning). Jag skulle jättegärna vilja skriva om papegojor. Har ni något förslag?

p.s Jag har precis flyttat och haft familjen på besök så denna boggen uppdateras inte så jätte ofta just nu eftersom att jag inte har någon internet heller. Sorry!
Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!