Om oss

Hej mitt namn är Lesly men kallas Leslita. Jag driver denna bloggen leslita.blogg.se/goja som handlar om min morhuvade papegoja som heter Sookie. Mitt intresse för papegojor har funnits länge. Jag har sedan barnsbent drömt om att få en papegoja men fick såklart aldrig det eftersom att de är både dyra och kräver mycket skötsel. Sen växte jag upp och köpte en själv. Jag vände mig till en uppfödare ute på landet.

Bloggen har jag mest för min egen skull då jag vill dokumentera vilka framsteg Sookie gör och annat roligt hon busar med. Kommer att lägga upp mycket bilder och videoklipp men även värdefull information som är viktigt att veta för papegojägare.
Mer om mig. Jag är 23 år och pluggar till Journalist. Mina intressen är hälsa och skönhet. Gärna lite alternativa metoder och naturliga. Jag tränar poledance. Jag jobbar extra som spaterapeut och massör.
Driver även en blogg som handlar om just detta. Den heter leslita.blogg.se.

Ställ gärna frågor om det är något ni undrar över eller lämna bara en trevlig kommentar.
Kommentarer
Linnea

Vilken söt papegoja!

2012-02-20 @ 14:03:19
URL: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!