Från Nej till JA

Skickade mejl till en uppfödare som gav mig detta svaret den 22 november, för några dagar sen.

Hej Lesly! Tackar  för din förfrågan men tyvärr så har vi inga ungar för tillfället,vi har nyligen tagit in dem för vintern och hoppas att de ska komma igång med häckningen snart.

Och i dag fick jag detta mejlet:

Hej Lesly! Ibland förändras saker och ting fort,vi har nu två ägg hos vårat Morhuvade par som vi hoppas är befruktade,men det tror vi nog för de hade en kull förra året. Det sista ägget lades i dag lördag. De ska nu ruva i ca 28 dagar innan vi vet om det är några ungar.Så jag väntar hoppfult. Känns lite som ett tecken.

Om oss

Hej mitt namn är Lesly men kallas Leslita. Jag driver denna bloggen leslita.blogg.se/goja som handlar om min morhuvade papegoja som heter Sookie. Mitt intresse för papegojor har funnits länge. Jag har sedan barnsbent drömt om att få en papegoja men fick såklart aldrig det eftersom att de är både dyra och kräver mycket skötsel. Sen växte jag upp och köpte en själv. Jag vände mig till en uppfödare ute på landet.

Bloggen har jag mest för min egen skull då jag vill dokumentera vilka framsteg Sookie gör och annat roligt hon busar med. Kommer att lägga upp mycket bilder och videoklipp men även värdefull information som är viktigt att veta för papegojägare.
Mer om mig. Jag är 23 år och pluggar till Journalist. Mina intressen är hälsa och skönhet. Gärna lite alternativa metoder och naturliga. Jag tränar poledance. Jag jobbar extra som spaterapeut och massör.
Driver även en blogg som handlar om just detta. Den heter leslita.blogg.se.

Ställ gärna frågor om det är något ni undrar över eller lämna bara en trevlig kommentar.

Kontakta mig

Hej! Om någon läsare här har en privat fråga så ber jag er att skicka det till leslita.blogg@live.se. Skriv något vettigt i ämnesraden så att det inte raderas eller hamnar i skräpposten. Tackar!


Använd gärna "Blogresponse" för offentliga frågor.


Välkommen till min nya blogg!

Hej mitt namn är Lesly, kallas Leslita. Den här bloggen har jag skapat för att kunna dokumentera allt som händer i min gojas liv. I skrivande stund har jag inte fått besked från någon uppfödare än.

 

Hoppas hoppas att någon har en papegoja till mig.

Om Papegojan
Hej jag är en morhuvad papegoja som heter Sookie. Sookie betyder "jag älskar dig" på Japanska. Men med en försvenskad stavning. Jag bor i Stockholm hos Leslita.Jag fyller år på julafton. Mina intressen är att leka och träna tricks. Följ med mig och se vilket roligt liv jag har.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!