Kropp och själ

leslita.blogg.se

Acroyoga

Publicerad 2015-08-30 14:56:00 i Dans & Annat, Yoga och stretch,

Har blivit en hel del acroyoga på senaste tiden. Vi brukar ses ute i parken och köra. Igår på Yogansas öppet hus så var jag på ett acroyoga pass, fick lära mig lite bättre teknik som är bra att kunna. I parken så blir det mest lek. 
 
Här kommer lite bilder från när jag körde acroyoga ute på Ekerö Rosenhill med en brasilianare som vi lärde känna på loppis. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Like ❤ 

Öppet hus på Yogansa

Publicerad 2015-08-29 11:09:00 i Alternativmedicin, Andlighet, Hälsonytt, Yoga och stretch, smink och hudvård,

Idag är jag en av utställarna på öppet hus på Yogansa. Står här med mina fantastiska naturliga produkter från Luminesce. 

Kom och testa ett yoga eller danspass. Passa på att ta en titt in i Stockholms saltrum. Så vackert. 


Ikväll kl 18.30 är det en dansuppvisning av Yogansas duktiga instruktörer. Kostar bara 50kr! 


Hoppas att vi ses! ❤


Rosenhill på Ekerö

Publicerad 2015-08-24 13:05:00 i Vardag och nöje,

Vilken fantastiskt helg! Jag lärde känna några tjejer när jag var på hula hoop workshopen förra veckan. Så skulle de ha fest ute i Ekrö. Vi började eftermiddagen med att ta ett dopp vid Skytteholms slott. Så härligt. Sedan åkte vi till festen där vi grillade och senare låg vi i utomhus warm wather tub. Som en jacuzzi på bakgrården. Låg och kollade på stjärnorna. Träffade en kille som studerar teknisk fysik och viste en hel del om stjärnorna. Så vi hade väldigt intressanta samtal om astrologi och partiklar. 
 

Bakluckeloppis 
Dagen efter åkte vi till bakluckeloppis och sålde lite grejer. Vi var på Rosenhills musteri. Så fridfullt ch vackert ställe. Det är en ekologisk farm. Med huvudsakligen äppelträd. Där på gården träffade vi underbara människor och gick upp i skogen till deras tempel som han kallade det. Det var som ett yogarum. Så vackert. Vi gjorde lite acroyoga.
 

Musteriet drivs av volontärer Har ni någonsin varit där? 

Learning Hula hoop

Publicerad 2015-08-18 10:02:37 i Vardag och nöje,

 
 
Var i parken och övade lite acroyoga, när det plötsligt dyker upp ett gäng tjejer med massa rockringar. Mitra hoop kallades de och jag hoppade in och var med på deras workshop. Det var jättekul! Lärde mig en hel del också. 
 
I videon börjar jag med hand hooping i en wave, lärde mig byta hand i farten och sedan hoppa igenom rockringen. Sedan gör jag lite leg hooping och tar upp ett ben. Det var lite svårt och ser inte så grasiöst ut riktigt än men roligt var det. Nu på söndag den 23 augusti ska vi ses igen i Rållis. Det är bara att komma förbi om du vill testa :) 

Torr maskara?

Publicerad 2015-08-15 12:32:50 i DIY produkter, smink och hudvård,

har du en torr och klibbig maskara?  Dagens tips är att ta två toppar aloe verá gel och blanda runt. Vips så blir maskaran som ny.  


Jag använder den från Maria Åkerberg, tidigare kallad Dermanord. 

Like if you like ❤


Etnografiska museet

Publicerad 2015-08-06 17:01:57 i Vardag och nöje,


Jag var på Etnografiska museet för några veckor sedan. Det var Asien tema. Väldigt intressant och mycket roligt att se. 


ARKTIS 

BRASILIEN


JAPAN 
Har ni varit och sen Asien utställningen?Stockholm Pride 2015

Publicerad 2015-08-06 14:49:11 i Vardag och nöje,


Ja Var såklart på Pride veckan. Det var roligt. På onsdagen hade invigningspremiär med massor av scenframträdanden. Musik och dans. En rolig parodi på Vladimir Putin som jag lade upp ett klipp från på min instagram. 

Sen var paraden på lördagen. Jag och min kompis stod uppe på en av broarna på Kungsgatan!  Här kommer lite bilder från Stockholm Pride parade 2015!Om

Min profilbild

Prenumerera och dela