Kropp och själ

leslita.blogg.se

Statistjobb som mexicana

Publicerad 2014-09-26 16:44:30 i Modell & Statistjobb,

Hej i dag var jag och gjorde ett statist jobb för cafe bärs. Det var verkligen superkul, vi skrattade massor. Jag skulle spela en mexicana som var väldigt arg och skrek och skällde på en man på spanska, haha. Helt galet.

Sedan var det en annan scen där jag hade vanliga kläder och fick stå i baren. Också jättekul när ni förstår vad som hände sen i scenen. Säger till när det sänds.

In the air

Publicerad 2014-09-26 09:51:39 i Luftakrobatik,Hejsan igår var jag på cirkus cirkör och tränade luftakrobatik. Inte gjort det på över ett år så det var väldigt kämpigt, känner att min styrka har försvunnit en hel del. Men det var jättekul ändå. Körde mest ring eftersom att jag inte ens kom upp på tyget. haha jo jag klättrade lite på tyget men gjorde inga tricks. Ska träna varje torsdag nu på cirkus cirkör :-)

Urtekram

Publicerad 2014-09-22 15:12:17 i Hårvård,

Urtekram shampoo som är helt vegan. Inga parabener, silikoner, mimeraloljor eller annat konstgjort. Den för torrt hår är berikad med aloevera. Kostar bara 10kr styck på MatDax i Hagsätra. Spring dit, nu! ☺Quinoagröt

Publicerad 2014-09-20 16:09:18 i Recept,

Quinoagröt med mandelmjöl och kokosflingor. Sötad med stevia. Första gången jag testar detta och det var yummy.Jag kokade i vatten bara för jag hade inge mjölk hemma men om man vill så tror jag att det blir ännu godare om man kör en andra omgång och kokar i mjölk också. Såg ett recept med kokosmjölk. Ska testas.

Vegetariskt och glutenfritt

Publicerad 2014-09-08 18:48:43 i Recept,

Gryta gjord på röda linser, morötter och tomatsås. Kryddas väl med cayennepeppar, curry, spiskummin, paprika och liknande. Jag valde att servera med Hirs som är glutenfritt och gi vänligt men annars funkar ris lika bra.
Jag har åkt på en förkylning så kryddade lite extra starkt för en utrensningseffekt. hehe

Smaklig måltid

My birthday yesterday

Publicerad 2014-09-06 22:37:53 i Vardag och nöje,

I går fyllde jag år och det firades med massor av dans och härliga kompisar. Var på en stor Latinfest vid Globen. Det var salsa, Batchata, merengue och reeageton på dansgolven. Jag hade jättekul. Testade att röka äkta cubansk cigar. Kul men inte gott. haha
Yesterday was my birthday, i celebrated with my awesome friends at a Latin party event. So we danced salsa etc al night long. I had so much fun.

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela