Kropp och själ

leslita.blogg.se

Modevisning på SIBA-huset

Publicerad 2014-05-30 15:08:00 i Vardag och nöje,

Just NU! är det modevisning för nästan alla klädbutiker i SIBA-huset. 

Smink och hårstyling av eleverna på Drottning Blankas Gymnasium!

Om ni läser på påsarna så ser ni vilken butik som personen fått låna sina kläder av. 
Här är 4 tjejer från H&M på väg ner för rulltrappan. 
 
Läs mer om Modevisningen i Tidningen 7 Dagar nästa vecka den 4 Juni. 

Nya hudprodukter. Doftar mango!

Publicerad 2014-05-29 20:18:01 i smink och hudvård,



The body collection. Köpte en bodyscrub som jag inte har testat än och en bodybutter som är väldigt dryg. Den är väldigt fuktgivande men lite svårapplicerad. Den doftar väldigt gott och innehåller bra ingredienser. Återkommer med bättre recension när jag har använt produkterna mer.

Har ni testat märket?

Badhuset inför en artikel

Publicerad 2014-05-26 10:11:00 i Vardag och nöje,

Är på badhuset nu och jobbar inför en artikel. Ni får läsa tidningen som kommer på onsdag. Så här mycket vågade jag doppa mig i det 16 gradiga vattnet. Nu ska jag strax iväg och göra en till intervju. Chao.

Spring Craft

Publicerad 2014-05-25 22:58:00 i Vardag och nöje,




I helgen var jag på Spring craft som var i Smedjan, Nohab vid Innovatum. Det var riktigt häftigt att se vilken konst, hur de arbetar med stora maskiner, eld i extrem värme, verktyg och framför allt tekniken. Hur de lyckades få ett så hårt material som järn till något vackert. Som ett litet löv. Brian Rusells verk är på de två sista bilderna. Otroligt duktig. Han reste hit från England till detta event.

Börja använda ögonkräm!

Publicerad 2014-05-21 20:13:00 i smink och hudvård,

Jag tänkte att det kunde vara bra att börja med ögonkräm eller serum i min ålder. Vad jag har lärt mig så kan inte huden runt ögonen absorbera ingredienserna i en vanlig ansiktskräm för att huden är så tunn där så därför behöver man en tunnare kräm där med speciellt anpassade ingredienser. Funktioner med en ögonkrämFörhindrar åldersteckenÖkar elasticitetenBra emot svullnadBra emot mörka ringar
Jag använder ögonkräm från Maria Åkerberg. Ansiktskräm är också bra.Bättre att förebygga än att reparera när det är för sent. Vad tror ni? Sant eller falskt?

Utelunch

Publicerad 2014-05-21 12:53:00 i Recept,


Lunch utomhus i dag på jobbet. Blev en sallad för mig med skinka. Glöm inte läsa tidningen i dag. Trollhättan 7dagar. Jag har skrivit om Kerstin Borglund som är en förfatrare med ett intressant liv som lärare. Tidningen går att läsa på våran hemsida också!

Artdeco läppstift

Publicerad 2014-05-19 19:55:00 i smink och hudvård,

Köpte ett nytt läppstift i dag som har en somrig färg i tillvaron som annars är regnig för tillfället. Fick testa läppstiftet i Spat här i Trollhättan.
Det är en ljusröd väldigt unik färg som inte gör sig rätt på bild, men men.
Har ni använt smink av Artdeco? Vad tycker ni?

Chiapudding med chokladsmak

Publicerad 2014-05-18 09:32:00 i Recept,

Godmorgon, i dag blir det chiapudding igen. Jag testade att ha kakao i och mums vad smarrigt, smakar onyttigt vilket det inte är.

Samma ingredienser som sist plus 2 tsk med kakao. Serveras med björnbär. Gillar ni chiapudding? Vad brukar du ha i?

Grilldags och hundgård i Skoftebyn

Publicerad 2014-05-17 16:18:00 i Recept,



I dag ska vi grilla. Skönt väder så passar på :-) Jag har gjort grillspett och så har vi flöskkottleter och kyckling. Mums. Serveras med potatis med hemgjord mayonnaise. Samt vanlig potatissallad. Hundgård i SkoftebynVi åkte till nya hundgården vud Skoftebyns fritidsgård. Zeus tyckte att det var roligt fast än han vägrade lite i början.  
Här sitter Zeus framför ett hopp. Ni får ha en härlig Lördag.

Chiapudding mums

Publicerad 2014-05-15 12:58:00 i Recept,

I morse smakade jag på chiapudding för första gången! Jag gjorde den igår kväll och lät den stå i kylskåpet över natten.
Det blev supergott, jag förstår vad alla tjatar om nu. I min pudding blandade jag i mandelmjöl, äkta vaniljpulver och kokosolja. På morgonen slingrade jag över lite stevia, kokosskivor och jordgubbar. Helt underbart, nästa gång ska jag testa med kakao eller carob. Gillar ni chiapudding? Vad har du i?

Ny tidning ute i dag! Trollhättan 7 dagar

Publicerad 2014-05-14 11:22:00 i Vardag och nöje,

I dag ramlade tidningen 7 dagar ner i berevlådan hos alla Trollhättebor. För dig som inte bor i Trollhättan men skulle vilja läsa tidningen så kan du göra det *HÄR*. Vill du läsa mina texter så kan du slå upp någon av följande artiklar. Jag tycker själv av Trolly Awards är intressant att läsa om, en helsida och Konstutställning i en frisörsalong är något annorlunda att läsa om. 
 
Målar mot SM-guld, sidan 6
Skräcktema på Trolly Awards, sidan 20
Marknad med närhet i fokus, sidan 15
Kan skrapa sig till miljoner, sidan 8 
Konstutställning i en frisörsalong, sidan 11
Enkätundersökning, sidan 15
 
Fler bilder som jag fotograferade på konstutställningen, tavlan i bakgrunden!


Bättre bild på tavlan. 

Denna tavlan heter "Gäller det mig"
 
I dag kommer SD partiledare till Trollhättan, vi får se om alla vänder ryggen till honom så tar vi kort på det!
 

Baconsallad

Publicerad 2014-05-11 02:04:00 i Recept,

Hej på er. I dag blir det ett inlägg på en sallad som jag testade. Gott med nya smakkombinationer.Ingredienser:BabyspenatPlocksalladRött äppleFårostValnötterBaconolja och saltCrema di balsamicoGillar att testa nya ingredienser till sallader. Tröttnat på tomat, gurka och det vanliga. Har ni tips på något otippat smakpassande?

Testar Arganolja

Publicerad 2014-05-07 18:51:00 i Hårvård,

Jag köpte den berömda arganoljan som ska vara så bra för hud och hår. För håret ska den ge fukt, glans och reparera kluvna toppar. Till huden har jag läst att den ska vara bra mot ärr eftersom att den innehåller speciella enzymer och vitaminer. Vi får se.
Har du testat? Berätta gärna hur ojan fungerade för dig.

Läs tidningen!

Publicerad 2014-05-07 08:22:00 i Vardag och nöje,

Idag kom tidningen 7 dagar ut här i Trollhättan. Så här ser framsidan ut.
På nöjessidorna 8-9 kan läsa min intervju med Jessica Andersson och en liten text om tidig musik. Jag valde även ut bilderna från instagram på sidan 19 och redigerade en del. Tidningen är gratis!

Smoothie till frukost

Publicerad 2014-05-06 13:04:00 i Recept,

Börjat göra smoothie på morgonen nu när jag har börjat jobba igen. Idag blev det mjölk, proteinpulver (jordgubb), björnbär och en halv banan. Drack ett glas tilk frukost och sparade ett glas till innan träningen sen. Ni får ha en bra dag!

Jobbar på 7 dagar

Publicerad 2014-05-05 12:43:00 i Vardag och nöje,

Hejsan. I dag har jag intervjuat Jessica Andersson. Skrivit artikeln och redigerat i programmet InDesign. Nu ska jag vila lite innan jag kör igång igen.

New nailart design

Publicerad 2014-05-03 12:44:00 i Nail Art Design,


Rosa naglar med vita blommor som jag har gjort med hjälp av konad stamps. Det är som små plattor med mönster som man använder för att stämpla mönstret på nageln. Lite tidskrävande med väldigt enkelt och fint. Vad tycker ni?

Ny praktikplats

Publicerad 2014-05-03 00:16:00 i Vardag och nöje,

Hej på er, jag har en nyhet att berätta. Jag har fått en praktikplats på tidningen 7 dagar Trollhättan. Ska jobba som journalist där i 4 veckor. Tänkte att det var lika bra att berätta det nu eftersom att jag kom med i tidningen ttella i dag och ändå redan avslöjat mig själv. Frågan var: Vad har du för planer i Maj månad?
Så det ska bli roligt!

Långpromenad vid slussarna

Publicerad 2014-05-01 17:54:00 i Vardag och nöje,

Hej på er, i dag har jag varit nere vid slussarna här i Trollhättan på långpromenad med min hund. Tog flera fina bilder som jag tänkte visa er. Nu ska jag på bio. Ni får ha en trevlig kväll.

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela