Kropp och själ

leslita.blogg.se

Fallensdagar

Publicerad 2014-07-21 17:05:52 i Vardag och nöje,

 Hej i helgen har det varit fallen dagar här i Trollhättan.  Marknad, god mat och massa folk. Vi såg komikern Dado från Canada, skrattade så mycket att jag grät haha. Sedan var vi på cirkus och såg Balisimo dansgruppen uppdräda med salsa :-) Ja och så festade vi hela natten och igår kväll a slutades festivalen med massa scenframträdanden och fryverkerier. 
 
 
 

Nya träningskläder

Publicerad 2014-07-17 18:26:58 i Dans & Annat,

Köpt nya träningskläder för att få upp motivationen till att träna igen. Jag har blivit så lat och bekväm av mig under sommaren. När jag var i Lysekil så var jag ute på en joggingtur, kan inte minnas sist jag gjorde det. Det var härligt och jag orkade med än förväntat. Nu switter jag här med mobilen och kollar på mina nya fina träningskläder och undar vad jag ska ta på mig och ifall jag ska jogga eller dra till gymmet...Träningslinne och sport bh från Puma


Träningslinne från Casal och shorts fråb X-Trail.

Lysekil bilder

Publicerad 2014-07-16 16:13:29 i Vardag och nöje,

Hej nu är vi på väg hemåt från Lysekil. Det har varit avslappnande och roligt. I dag badade och fiskade vi. Igår gick vi på stan där jag tog kortet med fyren. Sen blev det lite drinkar och domino i tältet.

Tonfisksallad

Publicerad 2014-07-10 17:14:00 i Recept,

I dag har jag badat och ätit glass och varit igång hela dagen, men nu blir det lite lugn och ro med en god sallad.

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela