Kropp och själ

leslita.blogg.se

Salami och brieostpaj

Publicerad 2014-08-26 13:22:26 i Recept,

Ost är det bästa jag vet (näst efrer choklad). Ostbricka är både festligt och vardagligt. Använder man sockerfri marmelad och fin crisp istället för andra kex gjorda av vitt mjöl så blir det dessutom nyttigt. Men det gör man som man vill. Osten är det viktiga.

I love cheese, i used sugar free marmalade and fin crisp for a healthier choice. You do as you want, the cheese is the important thing.

Chicken tikka masala

Publicerad 2014-08-24 15:27:42 i Recept,Tillagade en supergod kycklinggryta a la indien. Chicken tikka masala med paprika och koriander. Blev krämigt och kryddigt god.

Bröllop i Norge

Publicerad 2014-08-21 20:19:07 i Vardag och nöje,

Hejsan. Jag har varit dålig på att blogga men jag har tagit mycket kort så det får bli lite inlägg här i efterhand. Min kompis Maria gifte sig i Moss där hon numera bor. Nära Oslo för er som inte vet.
Bröllopsfirandet var otroligt vackert och jag önskar er en evigt lång kärlek.

Nailart och news

Publicerad 2014-08-16 12:24:25 i Nail Art Design,Hej på er. Det var ett tag sedan. Jag har varit upptagen. Har varit i Oslo/Moss på bröllop förra helgen och sedan åkte jag till Sthlm. Jag har varit och kollat på olika rum som hyrs ut och hittade ett som passar mig perfekt. Så jag ska flytta till Stockholm i slutet av månaden redan! ☺Är så glad! !

Bild på mina nuvarande naglar. Har filat en ny form som är inne nu. Det ska vara som spetsiga naglar fast med "avhuggen" spets. Vad tycker ni?

Tapas

Publicerad 2014-08-01 15:37:15 i Recept,

I går var jag ute och åt med en nyfunnen vän. Tapas och mojitio. Vi beställde in en kombination av jamon serrano, skaldjursspetts, ost marinerad i honung och lite annat gott.

Om

Min profilbild

Prenumerera och dela